411 Маркетинг стартира SEO курсове за студенти от Военноморското училище

SEO или оптимизация на търсещите машини е направление в сферата на IT технологиите, с широко приложение в онлайн маркетинга
по статията работи: biznews.bg
411 Маркетинг стартира SEO курсове за студенти от Военноморското училище

Варненската IT компания 411 Маркетинг стартира курсове по SEO за студенти от Военноморското училище "Никола Йонков Вапцаров”. SEO или оптимизация на търсещите машини е направление в сферата на IT технологиите, с широко приложение в онлайн маркетинга. Обучението ще се провежда от мениджъри на компанията с многогодишен стаж в залите на университета. "Проектът цели да създаде партньорство между бизнеса и учебното заведение, като се предостави обучение, осигуряващо отлична реализация на студентите на пазара на труда”, каза Ваня Кирилова, оперативен мениджър на компанията. 411 Маркетинг изгражда подобни партньорства също така и с Техническия Университет и със Свободния Университет, в които разсекретява натрупаните от фирмата опит и ноу-хау, и ги прави достъпни до младите хора на Варна.

SEO и фирмите занимаващи се с тази област на интернет маркетинга нарастват в световен мащаб, а с това и търсенето на обучени специалисти. Тренингът започва в началото на месец март, като в курсовете се очаква да се включат над 80 студента. Занятията са изяло с практически насоченост, като по време на тяхното провеждане ще се преподават основите на онлайн оптимизацията, както и последните тенденции от сферата на SEO. 

411 Маркетинг е част от групата на 411 Locals, международна комания с българска собсвеност с офиси в САЩ, България и Филипините, за който работят общо над 450 служители. Варненският филиал стартира своята дейност през 2007 година, като в него са наети 180 специалисти. Офисът в морската столица специализира в уеб дизайн, изработка на сайтове и оптимизация на малки и средни по големина фирми в Гугъл и други търсачки. Оптимизираните във Варна над 40,000 фирми, най-вече в САЩ, са доказателство за успеха на методите на 411 Locals през последните 10 години. Компанията е официален партньор на Google. Служителите на фирмата във Варна се мотивират монетарно да покрият изискванията за сертифициране на Google. Много от тях са официално признати от Google за специалисти в областта на SEO.
На този адрес могат да се видят къде и кога стартират курсове по SEO водени от 411 Маркетинг.

 реклама