Българин е дизайнер на испанската суперкола и на хърватските електромобили

Поредната българска гордост - Атанас Вилнер, е избран за дизайнер на испанската суперкола Tramontana и на хърватската компания за спортни електромобили Rimac
по статията работи: biznews.bg
Българин е дизайнер на испанската суперкола и на хърватските електромобили

Поредната българска гордост - Атанас Вилнер, е избран за дизайнер на испанската суперкола Tramontana и на хърватската компания за спортни електромобили Rimac, съобщава ВИП Комюникейшън. Той ще е сред главните герои в предстоящата церемония за годишните награди LIFESTYLE Awards 2017, която ще се състои на 10 май 2017 г.. в Best Western Hotel Expo.

Vilner – Your style inside е българско дизайнерско студио с 20 годишен опит в персонализацията на автомобили. Сред ентусиастите в България и по света, ателието на Атанас Вилнер е популярно с дръзките дизайнерски решения в индивидуалните проекти и с перфектно качество на ръчната изработка при тяхната реализация. За 20-те години работа, студиото е изградило ключови партньорства със световни компании, както и собствен франчайз в китайската столица Пекин.
Уникалният стил на Vilner и перфектното качество на ръчна изработка са познати далеч отвъд тунинг средите по цял свят.

"Нашата работа е далеч отвъд това да направим нечия кола красива. Нещо повече, чрез нея ние преоткриваме индивидуалността на нашия клиент, неговите емоции и подчертаваме страстта, която го кара да се движи напред. Бандата на Vilner е нашият малък и изключително способен екип, който може да превърне всеки автомобил в движеща се мечта. С умения във всяка област, от която нашите клиенти биха имали нужда, бандата на Вилнер е готова да вложи най-доброто от себе си във всеки автомобилен проект, който стартира в нашето студио", споделя преди церемонията Наско Вилнер.

Едно от бижутата на София, в което може да срещнем не само български шампиони, но и светила от световната спортна сцена - спортен център "ПУЛЕВ", също получи заслужена номинация от третото издание на годишните награди за Лайфстайл - отличия за по-добро качество на живот, здраве, красота и свободно време.
Тържествената церемония на VIP LifeStyle Awards 2017 ще отличи водещите участници в Лайфстайл индустрията. Събитието ще подкрепи инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари Клуб Самоков и ERP България. През 2015 и 2016 г. почетните плакети и статуетки бяха връчени от ресорни депутати и министри. 

 реклама