Гейминг серия памети на ADATA получи сертифициране от AMD

Продуктите от гейминг серията на ADATA са добавени в одобрения списък с партньори на AMD, който гарантира на потребителите пълна липса на POST или други конфликти при използване
по статията работи: biznews.bg
Гейминг серия памети на ADATA получи сертифициране от AMD

ADATA Technology анонсира информацията, че всички нейни DDR4 предложения от гейминг серията XPG са официално сертифицирани от AMD като съвместими с процесорната платформа AM4 и в частност с наскоро лансираните Ryzen процесори. Официалното одобрение от AMD ще позволи на потребителите, закупуващи продукти памет от серията XPG DDR4, да получат пълна съвместимост при използването им с AM4-базирани дънни платки. 
Продуктите от гейминг серията на ADATA са добавени в одобрения списък с партньори на AMD, който гарантира на потребителите пълна липса на POST или други конфликти при използване на съответната комбинация от продукти.

Добра новина за овърклокърите
Валидирането обхваща също така и A-XMP, екстремният памет профил на AMD, което на практика означава, че XPG DDR4 е тествана при овърклокинг профили, а не само на стандартни заводски скорости и надеждността й е гарантирана и при ултрависоки честоти на работа.

 реклама