Доставчикът на B2B услуги VEO Worldwide Services изгражда екип от търговски експерти в България

Компанията притежава солидно ноу-хау в посредничеството между доставчици на стоки и ритейл вериги
по статията работи: biznews.bg
Доставчикът на B2B услуги VEO Worldwide Services изгражда екип от търговски експерти в България

VEO Worldwide Services е мултинационален доставчик на B2B услуги, обяви, че официално стартира дейност в България, където ще бъде изграден екип от търговски експерти. Офисът в България е един от осемте в структурата на VEO, а българските служители ще се присъединят към семейство от над 600 свои колеги.

Портфолиото на VEO включва широк спектър от услуги за бизнеса, които вече повече от 10 години се предлагат от компанията, чиято централа е в Румъния. Спектърът от активности покрива различни области, в това число търговски, финансови, ИТ дейности и управление на човешки ресурси.

Всеки ден, повече от 10 екипа на VEO, управляващи стоки на стойност милиони долари, се свързват със стотици хиляди компании по света, за да си взаимодействат и да преговарят с клиенти от средни и големи компании на повече от 15 езика.

Хората като източник на растеж

Десетте години възходящо развитие на VEO са наложили максимата, че хората са двигател на успеха и източник на креативни идеи, които постоянно подобряват предлаганите услуги. Затова компанията насърчава своите служители постоянно да търсят развитие в работата си, да усъвършенстват своята компетентност и да знаят, че са важна част от общия успех.

Прозрачният тон на комуникация на VEO с хората, работещи във фирмата, създава среда на доверие, в която се насърчава самостоятелността, предприемаческия дух и желанието всеки открит проблем да бъде решен максимално креативно.

Подборът на кадри в България

В тази връзка VEO Worldwide Services стартира серия от активности, които да привлекат динамичните хора, желаещи да развият кариера като успешни търговци. За целта е нужно само желание за успех и добро владеене на чужди езици – като начало немски или турски в комбинация с английски.

На перспективните кандидати VEO предлага интензивен обучителен курс на експертно ниво чрез специално създадената в компанията DARE ACADEMY и разбира се, възможности да докажат способностите си и да растат в кариерното си развитие, благодарение на своите собствени качества и амбиция. Хората, на които ще бъде предложена работа, ще имат възможност да действат в приятелска, многоезична и мултикултурна среда – едни от най-важните критерий за избор на работа при младите хора.

Ежедневието на международен купувач на Worldwide Services може да включва сложни и изключително разнообразни дейности като проучване на доставчика в Германия, изпращане на оферти до търговец в САЩ, водене на преговори с доставчик в Бразилия, превеждане на аванс в Полша и мониторинг на товарене на кораб в Тайланд.

"Развълнувани сме от отварянето на нашия офис в София и сме убедени в езиковия потенциал и търговските умения, които българския трудов пазар може да предложи – необходими условия за успеха на нашите международни търговски услуги", каза Оана Балика, Главен изпълнителен директор на VEO Worldwide Services.

За повече информация:

Соня Славчева
Well Done Marketing /PR\ Advertising
Телефон: 0898 22 37 37
E-mail: sonya@welldone.bg

За VEO Worldwide Services

VEO Worldwide Services е дружество за B2B услуги в областта на търговията, финансите, транспорта, информационните технологии и човешките ресурси с над 10-годишна успешна история. В компанията работят над 600 души, разпределени в 8 офиса в Румъния, Молдова, Полша и България. VEO предлага на всички свои служители обучение на международно ниво и възможности за професионално развитие. Мултинационалната среда на компанията постоянно насърчава предприемчивостта и творческия подход към решаване на предизвикателствата за постигане на все по-високи резултати.

 реклама