Въпреки кризата Квеенбергер Лоджистикс продължава да се разраства

ДО края на 2014 г. компаняита ще продължи да разраства складовата си база
по статията работи: Данаил Казаков
Въпреки кризата Квеенбергер Лоджистикс продължава да се разраства

Квеенбергер Лоджистикс БЛГ ЕООД е австрийска транспортна компания, част от холдинг АУГУСТИН КВЕЕНБЕРГЕР ГРУП.

Групата Квеенбергер Лоджистикс разполага с офиси в 18 държави, 89 локации в Европа и 2600 служители. През 2013 година компанията генерира оборот от 425 милиона.

Българският офис, позициониран в София, разполага с 2000 кв.м. площ за складиране и 400 кв.м. площ за претоварване. До края на 2014 година компанията планира да увеличи складовата си база поради големия брой предстоящи проекти.

 

1383266

Квеенбергер Лоджистикс БЛГ ЕООД е компания, предлагаща висококачествени транспортни и логистични решения. Българският офис организира сухопътен, морски и въздушен транспорт и разполага с национална система за дистрибуция с логистичен склад в София и възможност за доставка на пратките до всяка точка в България за 24 часа.

Комплексността от услуги, които предлага компанията, компетентността и бързината на работа на динамичния екип допринасят за привличането на множество нови лоялни клиенти и партньори на компанията. Въпреки тежката икономическа криза Квеенбергер Лоджистикс БЛГ ЕООД успя не само да запази своето място на пазара, но и да развие своето портфолио от услуги и да увеличи броя на реализираните транспорти и количеството складирани стоки.

През април 2014 година Квеенбергер Лоджистикс БЛГ ЕООД пое управлението на мащабни корпоративни проекти за транспорт на текстил след закупуването на Логуин Солюшънс България ЕООД, с което доразви своето богато портфолио от услуги.

 реклама