Малките футболисти на РД Спорт с поредна титла

„Здраво гръбче в здраво тяло“ е не просто слоган, ами мотото на Американска клиника за гръбначни заболявания по отношение на детското здраве
по статията работи: biznews.bg
Малките футболисти на РД Спорт с поредна титла

"Здраво гръбче в здраво тяло" е не просто слоган, ами мотото на Американска клиника за гръбначни заболявания по отношение на детското здраве. Нашите приятели от Спортен клуб РД Спорт доказват това и на практика, печелейки титла след титла сред връстниците си, играещи футбол. Особено щастливи сме, че клубът, на който ние сме горди партньори, за пореден път доказа, че упоритите тренировки, съчетани с правилните насоки и лечение при необходимост, се отплащат с високи резултати.

Възпитаниците на РД Спорт спечелиха своето поредно отличие на футболния терен, побеждавайки връстниците си при 12-годишните на Футбол 9. Малките футболисти взеха купата в група Б на втората фаза над първенството, побеждавайки Урвич (Пасарел) с класическото 3:0. По този начин отборът триумфира като краен победител кръг преди финала на сезона с 4 точки пред втория в класирането – отборът на Велбъжд (Кюстендил).

Бъдещите футболни звезди, тренирани от Троян Радулов и Александър Капитански имат още едно постижение през тазгодишната кампания, записвайки 13 победи и едва две равенства. Отборът не допусна нито една загуба, независимо дали гостуваше или беше домакин на срещата.

Ние от Американската клиника за гръбначни заболявания поздравяваме децата от РД Спорт и техните треньори с големия успех! Пожелаваме им много такива, куп усмивки по пътя към високите спортни постижения и още толкова здраве! Обещаваме да сме все така техни приятели и партньори и да помагаме на малките спортисти по всеки възможен начин!

 

 

 

 

 реклама