Моника Шахин - любимката на продуцента на Ерос Рамацоти на сцената на празника на Младост

Специален изпълнител на 3 юни от 17.30 часа за празника на Община Младост
по статията работи: biznews.bg
Моника Шахин - любимката на продуцента на Ерос Рамацоти на сцената на празника на Младост

Талантливата Моника Шахин или още позната като "ангелският глас" е ученичка в Националното музикално училище  " Любомир Пипков" в 3 -ти клас в София, където изучава пиано е специален изпълнител на 3 юни от 17.30 часа за празника на Община Младост,информират от ПРофайл.

Тя започва да пее още на три години като хорова солистка и  за скромните си 9 години има вече стотици участия. ​ Моника е предпочитан гост-изпълнител на многобройни хайлайф събития, както и солистка пред многохилядна публика в зала "Армеец" в гр. София. Участието и в конкурс-селекция я изстрелва в Рим, където печели първа награда сред най-малките в Италанския музикален фестивал и е забелязана от продуцента на Ерос Рамацоти и  доцент Дариана Куманова от Академията Сан Ремо.  Там малката и чаровна Моника Шахин получава и предложение за участие в мюзикъла "Happy”. Най-вълнуващ опит, младата звезда придобива  с участието си като солистка на камерен симфоничен оркестър.

1922740

На 3 юни в парка на Младост 3 ще видим талантливата изпълнителка Моника  като подгряващ изпълниел на VenZy на концерт под патронажа на община " Младост" и Vsichki oferti. 

Освен музиката, Моника е отличен скиор и няколко пъти е покорява Австрийските и Италианските Алпи. Oсвен това тя тренира спортна аеробика и изучва спортни танци,допълват от ПРофайл.

 реклама