Още за боновете от масовата приватизация в първия ден на Експо „МОИТЕ ПАРИ“

Събитие, насочено към всички, които имат желание да научат повече за управлението на личните си финанси, възможностите за различни форми на инвестиране
по статията работи: biznews.bg
Още за боновете от масовата приватизация в първия ден на Експо „МОИТЕ ПАРИ“

За първи път у нас през 2017 година ще се проведе Експо "МОИТЕ ПАРИ" - събитие, насочено към всички, които имат желание да научат повече за управлението на личните си финанси, възможностите за различни форми на инвестиране, като алтернатива на банковия депозит/спестовна сметка и рисковете, свързани с недобро познаване на материята. На тяхно разположение ще бъдат специалисти от различни банкови, кредитни и финансови институции, които ще отговорят на всички зададени им въпроси.

Програмата на трите дни на изложението обещава повече от интересни лекции и семинари, свързани с широк аспект теми, за които мнозина от нас дори и не помислят. През първия ден на събитието гостите ще имат възможността да научат повече за боновете от масовата приватизация, проведена преди 20 години. В ранния следобед презентация на тема "КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА БОНОВЕТЕ ОТ МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ?" ще изнесе Иван Стойков, Старши финансов анализатор в MoitePari.bg. След това Георги Караджов, Директор на Дирекция "Регистри и Сетълмент" | Централен депозитар АД и Илиян Димитров, Дирекция корпоративно развитие | Българска фондова борса – София ще се включат в програмата на първия ден от изложението с две презентации – съответно "ЦЕНТРАЛЕН ДЕПОЗИТАР - ФУНКЦИИ. ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИНАНСОВИ ИНСТРУМЕНТИ" и "БФБ – РОЛЯ. ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ИНВЕСТИРАНЕ. ПРЕДСТОЯЩИ ПРОЕКТИ". Двамата ще разкажат повече за дейността на представяните от тях институции, възможностите, които те предоставят на гражданите и ползите от подобни услуги.

В следобедните часове разискванията по темата продължават с дискусионния панел "ЗА МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ, ПРИТЕЖАВАНЕТО НА АКЦИИ И КУЛТУРАТА НА БЪЛГАРИНА ДА ИНВЕСТИРА ВЪВ ФИНАНСОВИ ИНСТРУМЕНТИ”, а модулът ще бъде воден от Деян Василев, Изпълнителен директор на MoitePari.bg,

След дискусионния панел е ред за дамското присъствие през първия ден в програмата – Цвета Илиева, Началник направление "Международна дейност и комуникации" | Асоциация на банките в България. Темата на нейната презентация е КИБЕРСИГУРНОСТТА - СПОДЕЛЕНА ОТГОВОРНОСТ.

Програмата за ден първи на Експо "МОИТЕ ПАРИ" ще завърши с презентация на Кирил Вълков от iCARD, а неговата тема ще е: iCARD  - финансова свобода за Вас и Вашия бизнес.

През целия ден посетителите на експото oт щандовете на Централния Депозитар ще могат да получават БЕЗПЛАТНИ справки за акциите в масовата си приватизация, само срещу лична карта или удостоверените за наследници. Партньори на експото, които ще имат информационни щандове или лектори в тридневната програма са Сосиете Женерал Експресбанк, Сожелайф, iCard, Cash Credit, Банка Пиреос, Кредитланд, Инвестбанк, Булстрад Живот, MoitePari Consult, ОББ Асет Мениджмънт, Primo+, SmartMoney.bg и други.

Повече информация за това кои са лекторите и точните начални часове на различните теми в програмата можете да научите от сайта на Експо "МОИТЕ ПАРИ".

 реклама