Пикадили влезе в ЦУМ

Интересни решения в интериора са кръглият щанд с плодове и зеленчуци и имитиращият небе таван
по статията работи: Нели Минчева
Пикадили влезе в ЦУМ
Снимка: Пикадили

Пикадили откри седмия си супермаркет в София на 28 октомври 2011 г. Той се намира в ЦУМ и е разположен върху площ от 1 500 кв.м. В него се влиза както откъм градинката на ЦУМ, така и от търговския център.

Пикадили ЦУМ предлага на своите клиенти отличното обслужване, характерно за веригата, и над 15 000 висококачествени артикула – хранителни и нехранителни стоки. Основните акценти в модерния супермаркет са щандът за хлебни изделия, предлагащ прясно изпечени след втасване на място продукти; сектор с готови храни и пици; богата винена секция с първокласни вина, прясно изцедени плодови сокове. Вътре в търговската зала Пикадили ЦУМ разполага и със стилно кафене от веригата "Гала кафе”, в което има достатъчно уютни места за пушачи и за непушачи.

Интериорът на супермаркета е изключително модерен и е съобразен с най-актуалните тенденции в сферата на обзавеждането на търговски обекти. Интересни решения в интериора са кръглият щанд с плодове и зеленчуци и имитиращият небе таван.

Пикадили ЦУМ ще предложи на жителите и гостите на София не само уникална и стилна атмосфера, но и разнообразни промоции. В първите дни от откриването на промоционални цени ще се предлагат специално подбрани хранителни продукти и няколко вида алкохолни напитки от висок клас. В периода 28 - 30 октомври всеки 20-и клиент на новия супермаркет ще получи подарък от Пикадили – бутилка червено вино.

"Щастлив съм, че Пикадили вече присъства и в една от емблематичните сгради на столицата - ЦУМ. Сигурен съм, че супермаркетът ще отговори на високите изисквания на клиентите на търговския център. Разширяването на търговската мрежа на Пикадили е един от основните ни приоритети, като ще продължим да предлагаме стоки с доказан произход и високо качество на конкурентни цени”, коментира Ерикян Лантинк, главен оперативен директор на Пикадили.

 реклама