По-ефективно използване на офис площите с Bene

Bene „Compact Office“ може да подобри ефективността на ползване на офис площите с до 30%
по статията работи: Нели Минчева
По-ефективно използване на офис площите с Bene
Снимка: Bene

Новият проектантски инструмент на Bene "Compact Office" може да подобри ефективността на ползване на офис площите с до 30%. Така се икономисва от разходите за ползване и същевременно се създава пространство, което ускорява работните процеси и повишава мотивацията и производителността на служителите.

Чрез анализ на всички налични площи Bene предлага компактни решения за максимално използване на работното пространство – създаване на различни зони като помещения за срещи и семинари, зони за отдих, места за "спонтанни" срещи и изолирани "кабинети".

Пресметната ефективност – рентабилност

На първо място, в рамките на анализ на ефектите, Bene разработва и оценява конкретните критерии за успех, посредством офис оформлението на съответния възложител. На базата на тези резултати се създава индивидуална пространствена концепция, структурирана в макро- и микродизайн. Така за клиентите възникват различни предимства: или наличните площи могат да бъдат значително по-добре използвани, повишавайки производителността и мотивацията на служителите – или пък изведнъж става възможно финансирането на по-скъпи атрактивни офиси в центъра на града, тъй като намаляват потребностите от площи на служител.

Осезаема ефективност – въздействие

Проектираните от Bene помещения, наситени с функционалност, качество и симпатичен дизайн, където служителите могат да разгърнат таланта си, стимулират успеха на фирмата. Ефективно използваните като площ офис помещения отчитат всички необходими работни ситуации, били те във връзка с допълващите индивидуалното работно място зони за общуване, сътрудничество или съсредоточен труд. Тъкмо в откритите офис пространства, изолираните с интелигентни стени оазиси за отдих предлагат място за конструктивна самостоятелна работа, а разумно разположените, колективно използвани помещения – място за работа в екип. По този начин ефективното офис оформление допринася осезаемо за производителността на фирмата.

Ефективност и наслада

Заедно с рентабилността и въздействието на пространствените концепции естетиката непрекъснато излиза на все по-преден план. Виталното, стимулиращо новаторството офис оформление се отличава с високо качество на дизайна и залага на максималния комфорт при работа. Служителите, както и посетителите трябва да могат заедно да се наслаждават на приятна работна среда и да се възползват от нея. Така офисите се превръщат в точки на кристализиране на фирмената култура и излъчват доловими в пространството фирмени ценности и послания на марката.

За Bene

Централата на група Bene се намира във Вайдхофен на Ибс в провинция Долна Австрия.

С общо 83 обекта в 33 страни и 1 248 работници и служители по цял свят Bene предлага на своите клиенти регионален достъп до всички свои услуги. Bene е пазарен лидер в Австрия и заема пето място в Европа. Групата разполага с една от най-модерните и най-ефективните производствени бази в индустрията за офис мебели в Европа.

 реклама