Продават Лендмарк Център Варна чрез публичен търг

Търгът ще бъде организиран от консултантите по недвижими имоти "Jones Lang LaSalle”
по статията работи: Нели Минчева
Продават Лендмарк Център Варна чрез публичен търг
Снимка: Лендмарк Холдинг

Офис сградата "Лендмарк Център Варна” ще бъде продадена на публичен търг на 21 март 2012. Търгът ще бъде организиран от консултантите по недвижими имоти "Jones Lang LaSalle”, които ще изпратят специално за събитието лондонския си екип.

Въпреки че публичните търгове са много разпространени, в България те все още са рядкост. Това ще бъде първият път, когато толкова разпознаваема сграда ще бъде предложена на публичен търг в България. "Лендмарк Център Варна” е проект на "Лендмарк холдингс”.

Андрю Пеърсън (Andrew Peirson), управляващ директор на "Jones Lang LaSalle” за Сърбия и Българя коментира, "Нашата компания провежда в лондонския ни офис публични търгове на тримесечна база. Това се превръща в много популярен модел за продажба на активи в сектора на недвижимостите. Търгът във Варна ще е първият, за когото екипът ни ще пътува зад граница, и очакваме много сериозен интерес към тази знакова офис сграда в центъра на Варна.”

"Аз вярвам, че откритите и прозрачни процедури винаги ще водят до най-добрите възможни цени и резултати във всяка търговска процес. Ползвам се с подкрепата на финансиращата банка, на "Jones Lang LaSalle” и на мениджърския екип на "Лендмарк холдингс” и вярвам, че този подход ще се превърне в иновативен и ефикасен начин за осъществяване на сделки в България и региона” коментира Ричард Макдоналд (Richard MacDonald), собственик на "Лендмарк Център Варна”.

"Jones Lang LaSalle” е световен лидер в сектора на недвижимите имоти и инвестиционния мениджмънт. Компанията разполага с над 40 000 служители и близо 1000 офиса в 70 страни. "Jones Lang LaSalle” предлага локални, регионални и глобални услуги в сектора на недвижимите имоти, разширявайки непрекъснато бизнеса си.

В отговор на променящите се клиентски очаквания "Jones Lang LaSalle” сформират екипи от професионалисти, които предоставят интегрирани решения, основаващи се на анализ, предвиждания и проучвания за глобалните пазари.

"Лендмарк холдингс" е интегрирана холдингова структура, която съчетава пълния бизнес цикъл от услуги в областта на недвижимите имоти – от цялостна концепция до управление на имота. Компанията е лидер в сектора на недвижимите имоти в страната и е предпочитаният партньор за международните инвеститори в България и региона. "Лендмарк холдингс" притежава диверсифицирано портфолио от собствени инвестиционни проекти. Сред тях са търговски имоти, офис сгради, логистични центрове, жилищни сгради и центрове за отдих и развлечения.

 реклама