Райфайзенбанк разширява Централата си с над 2 000 кв. метра

Банката нае допълнителни площи в бизнес комплекса Полиграфия Офис Център
по статията работи: Нели Минчева
Райфайзенбанк разширява Централата си с над 2 000 кв. метра
Снимка: Райфайзенбанк

Райфайзенбанк (България) ЕАД нае допълнително 2 400 кв. м площ в бизнес комплекса Полиграфия Офис Център, като Централното управление на банката ще продължи да ползва и сградата на ул. Гогол в София.

"Поради разрастването на банката през последните години сградата на Централното управление на ул. Гогол се оказа недостатъчна, за да побере всички служители”, коментира Момчил Андреев, Председател на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк. "Инвестирахме, за да подобрим условията за труд в централата и да обслужваме още по-добре клиентите си”, допълни той.

"Фактът, че една от най-големите банкови институции в България гласува доверие на Полиграфия Офис Център, е доказателство, че той е изграден по изключително високи стандарти и може да покрие всички съвременни изисквания на корпоративните наематели”, коментира Сергей Койнов, управляващ партньор във Forton International и посредник по отдаването под наем на офиса.

"На практика във Виена, където е и централата на Райфайзенбанк, много качествени офис сгради са всъщност реновирани исторически постройки; така е и с архитектурата на сградата на бившия Полиграфически комбинат, построен през 50-те години на XXв. - запазена отвън и напълно модернизирана отвътре”, допълни Койнов.

Полиграфия Офис Център е с РЗП от 21 000 кв. м, над 2 200 кв. м търговски и 16 500 кв. м офис площи. Комплексът разполага с 230 паркоместа. Сградата е подсигурена с жива охрана, видеонаблюдение, разполага с представително фоайе и обща рецепция със система за контролиран достъп.

 реклама