Удължава се срока за ранното записване за практическия уъркшоп на Лучия Джованини  3

Събитието ще представи уникална и силна комбинация на три интегрирани инструмента: Колелото на живота, Стената на виденията и Ритуала за пречупване на стрелата.
по статията работи: biznews.bg
Удължава се срока за ранното записване за практическия уъркшоп на Лучия Джованини

Срокът за ранна регистрация за първия уъркшоп на световния признатия лайф коуч Лучия Джованини в България е удължен до 10 юни. Организаторите от къща за събития Elinor's House, София споделят, че решението е продиктувано от големия интерес и включването на все повече партньорски организации в проекта. Билети се предлагат през онлайн платформата sabitie.bg, както и на място в Ellinor`s House.

"Изцяло нов живот" е известен като трансформиращо изживяване и уникална възможност да си изясниш истинските цели в живота и как да се придържаш към тях. Ще се научиш как да запалиш положителните промени в живота си, как да овладееш силата на насочването на вниманието, как да превъзмогнеш страховете си и да изпитваш дълбоко чувство на радост и задоволство. Ще използвам уникална и силна комбинация на три интегрирани инструмента: Колелото на живота, Стената на виденията и Ритуала за пречупване на стрелата." – представя събитието Лучия Джованини.

Бивш модел, член на Американската асоциация по психология, тя обучава в нестинарство, преподава духовен и трансформационен коучинг. Специалист е в работа с дъха и техники на медитация. Автор е на бестселърите "Толкова различен живот" и "Освободи живота си" издадени на български от ИК "Колибри" 2015г., както и на книгите "Заслужавам най-доброто" и "Силата на женската мисъл", които са преведени на 8 езика. Творбите ѝ са помогнали на хиляди хора по цял свят да живеят по-добре със себе си и с другите.

ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ ще се проведе на 27 юни – вторник от 10:00 ч. до 18:00 ч. в София. В Сряда – 28 юни се организира лична VIP среща на Лучия Джованини с максимално 20 участници.

По време на практическото обучение участниците ще имат възможност да:

- Пропътуват през живота си, изследвайки личната си матрица и да разберат какви са механизмите, които ги дърпат назад;

- Препрограмират всякакви ограничаващи вярвания, да разпознават и развиват личната си сила;

- Да оставят болката, чувството на неудовлетвореност и обезсърченост, да намерят радост, мотивация и жизненост, които ще изградят тяхната "Карта на визията"

 

Следете повече на официалния блог на събитието: http://lucia-giovannini.blogspot.bg

Присъединете се към събитието във Facebook

Още информация:

КАК ДА ПРЕОДОЛЕЕТЕ СТРАХА ОТ ПРОМЕНИТЕ В 7 СТЪПКИ Прочетете целия текст >>>

КАК ДА СЪЗДАДЕМ ПРОМЯНАТА В 6 ХОДА - Прочетете целия текст >>>

 

20 КЛЮЧА ЗА ЕДИН ПО-ПЪЛНОЦЕНЕН И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ Прочетете целия текст >>>

 реклама