"Колите 3" връхлитат в кината с мръсна газ от утре

по статията работи: biznews.bg
"Колите 3" връхлитат в кината с мръсна газ от утре

Премиера 16 юни 2017

Режисьор Брайън Фий

Продуцент Кевин Риър

Озвучаващи актьори: Ивайло Велчев, Дария Симеонова, Веселин Калановски, Стефан Пищалов, Вълчо Камарашев, Александър Хаджиангелов, Стела Ганчева, Христо Узунов, Витомир Саръиванов, Василка Сугарева-Димитрова, Георги Стоянов, Стоян Алексиев, Красимир Митев, Симеон Николов

Засенчен от ново поколение рекордно бързи състезатели, легендарният Маккуин Светкавицата внезапно е изтласкан от спорта, който обожава. За да се върне в играта му е нужна помощта на млада и ентусиазирана монтьорка на състезателни коли – Крус Рамирес, която има свой собствен план за победа, плюс вдъхновение от покойния Хъдсън Хорнет, а налице са и неочаквани обрати. За да докаже, че с №95 още не е свършено, сърцето на шампиона ще бъде подложено на изпитание на най-голямата състезателна писта в света.

Режисьор е Брайън Фии (художник в "Колите" и "Колите 2"), продуцент е Кевин Реър ("Животът на буболечките", "Ла Луна"). Премиерата на "Коли 3" е на 16 юни 2017 г.

БЕЛЕЖКИ

  • "Колите" (2006 г.) и "Колите 2" (2011 г.) са направили повече от 1 милиард долара печалба в комбиниран бокс офис по света.

  • "Колите" спечели "Златен глобус" за най-добър анимационен филм и две награди "Ани" за най-добър анимационен филм и най-добра музика в анимационна продукция. Композиторът Ранди Нюман спечели "Грами" за най-добра песен, написана за филм, телевизия или други визуални медии ("Нашият град"). Филмът беше номиниран за "Оскар" в категория най-добър анимационен филм и най-добро постижение музика, писана за филм, оригинална песен ("Нашият град").

  • "Колите 2" беше номиниран за "Златен глобус" в категория най-добър анимационен филм и спечели още много номинации от филмовата индустрия.

 реклама