MV Agusta представи мотоциклета Brutale 800 Dragster в България  2

Официалната премиера на модела Brutale 800 Dragster на международната сцена предизвика истински фурор от нестихващи емоции в началото на годината
по статията работи: Данаил Казаков
MV Agusta представи мотоциклета Brutale 800 Dragster в България

Италианската марка за мотоциклети MV Agusta представи за първи път в България новият Brutale 800 Dragster, последното произведение в колекцията от шедьофри на марката.

Официалната премиера на модела Brutale 800 Dragster на международната сцена предизвика истински фурор от нестихващи емоции в началото на годината. Превъзходството на Brutale 800 Dragster, е повече от очевидно и надминава дори и най-смелите очаквания на почитателите на италианската марка.

Brutale 800 Dragster се отличава с максимална еластичност, ниска консумация на гориво, крива на въртящия момент, която се движи плавно през целия обхват на мощността и несравнима компактност. Трицилиндровият двигател е специално разработен, така че да се фокусира върху бързата реакция и линейното разпределение на мощността.

Новото Brutale 800 Dragster претворява мотоциклетната страст в спираща дъха реалност, която се превръща в поредица от вълнуващи преживявания на пътя. Безспорното съвършенство в изработката провокира неутолим състезателен дух в притежателите на Brutale 800 Dragster, като не им позволява да останат безразлични в преследването на поредното предизвикателство по пътя към свободата на две колела.

Максималната мощност от 125 конски сили е достижима при 11 600 оборота в минута, докато максималният въртящ момент от 81 Nm настъпва при 8 600 оборота/минута. Сменяемата шестстепенна скоростна кутия е с предавателни отношения, които са проектирани да осигурят невероятно ускорение и максимална скорост.

Brutale 800 Dragster въплащава опита на MV Agusta и интуицията на неговите създатели, символизира мотоциклетното минало, настояще и бъдеще на няколко поколения. 100 % Brutale, нещо повече от мотоциклет – ненадминато технологично съвършенство, което излъчва прелестно сияние във всеки детайл и форма.

Инжекционната система MVICS (Motor & Vehicle Integrated Control System) позволява гладко освобождаване на мощността и динамика, дори и при екстремни натоварвания, с включен осем степенен тракшън контрол, който напълно може да бъде изключен.

Седалката е проектирана така че да подобри комфорта на водача, като майсторските и стилни шевове издават естетическата принадлежност на модела. Brutale 800 Dragster се отличава с още по-функционални степенки и опори, нови предпазители на петите и специално разработени джанти.

Официален представител за страната на MV Agusta, е фирма "Сенакс” ООД, която

предоставя 12 % отстъпка до 15 август за всички налични модели на марката, в шоурума на фирмата, с изключение на Brutale 800 Dragster.

Гаранционното и извънгаранционно обслужване на мотоциклетите MV Agusta е обезпечено в Senax Auto & Moto Service.

"Сенакс" ООД предлага всичко необходимо за мотоциклетистите – от задължителната каска, до различните модели ръкавици, облекла и обувки на водещи световни производители, заедно с моторните масла и добавки LIQUI MOLY.

"Сенакс" ООД е официален вносител за страната на лидера при производството на каски - Arai. В шоурума на фирмата са представени най-актуалните модели на марката, при чието производство се използват последно поколение иновативни технологии, които гарантират надеждна защита и максимален комфорт.

 

 реклама