15 години Консултантска къща „Велинов и партньори“

по статията работи: biznews.bg
15 години Консултантска къща „Велинов и партньори“

На 30 ноември 2017, в балната зала на Националната художествена галерия Консултантска къща "Велинов и партньори" отбеляза своя петнадесетгодишен юбилей.

"Обичайно е хората да честват кръгли годишнини. Ние решихме да сме по-нетрадиционни и да празнуваме на всеки 15 г. Затова ви предлагам отсега да си запазите същата дата за отбелязване на нашата 30-годишнина – 30 ноември 2032 г. Не си мислете обаче, че тази дата 30.11. е свързана с нещо конкретно – не е. Единствено годината е вярна, тъй като започнахме да работим заедно с Асен Велинов през далечната 2002 г." – така се обърна към гостите единият от основателите на кантората Светослав Герджиков.

"Благодаря за ежедневните предизвикателства, с които ни удостоявате. За нас е чест и привилегия да се изправяме пред тях и да ги преодоляваме с професионализъм, находчивост и нестандартно мислене" – допълни приветствието другият основател – адвокат Асен Велинов.

Важна част от събитието беше благотворителната кампания за събиране на средства и подпомагане на сдружението "Autism TODAY - Аутизъм ДНЕС". В началото на вечерта всеки от гостите получи възможност да дари средства за кампанията, а след преброяването на сумата събитието на "Велинов и партньори" успя да подпомогне сдружението със сумата от 5710 лв.

Консултантска къща "Велинов и партньори" е сред образците за силен и мотивиран екип, а в кантората цари атмосфера на странно съчетание на приятелство и респект. Вратите са отворени за нови, знаещи и мотивирани хора. Основното, което партньорите търсят у кандидатите, е да мислят, да оглеждат казусите от всички посоки, да се поставят на мястото на насрещната страна и да предвиждат ходовете ѝ. Важно качество, което е задължително да притежават членовете на екипа, е отговорност към поставените задачи и амбиция за развитие както в професионален, така и в личен план.

Компанията фокусира стратегическата си работа с клиенти - юридически лица, и тяхното текущо консултиране. Това е много по-изгодно за клиента и по-практично. Работейки в предварително начертани линии, юристите предотвратяват проблемите, които могат да се появят в хода на дейността на компанията клиент. Затова и сред основните послания на кантората е, че най-важната функция на консултанта юрист е да подготви договора така, че в най-пълна степен да описва идеята на страните, но в същото време, ако се стигне до неизпълнение и съдебни производства, интересите на клиента да са защитени в максимална степен.

На тържеството присъстваха повече от 150 официални гости, сред които известни имена от бизнеса и различни сфери на обществения живот.

 

 

 реклама