Air France и Hertz подновиха дългогодишното си партньорство

Предлагат на своите клиенти нови продукти и услуги за наем на коли
по статията работи: biznews.bg
Air France и Hertz подновиха дългогодишното си партньорство

След 28 годишно партньорство, Hertz Global Holdings Inc (NYSE: HTZ) обяви, че Hertz, Thrifty и Firefly ще обслужват Air France като ексклузивни доставчици на коли под наем, в продължение на четири години. До края на 2020 г., трите марки ще бъдат и ексклузивни доставчици на коли под наем на регионалната авиокомпания HOP! на групата Air France-KLM. Споразумението увеличава предимствата както за пътниците, които ще получават до 15% отстъпка, така и за авиокомпанията.

Чрез наскоро стартиралият специално проектиран уебсайт на Hertz, Thrifty и Firefly и чрез страницата и мобилното приложение на Air France, пътниците на авиокомпанията ще имат лесен достъп до голяма гама от автомобили под наем от цял свят. Това ще даде възможност на пътуващите да направят резервация за полет и кола под наем по едно и също време и да се възползват от богат избор на превозни средства и продукти на изключителни цени.

Мишел Tариде, председател на групата Hertz International, казва: " През последните 28 години, Hertz и Air France се радват на успешно партньорство. Днес, ние сме в състояние да предложим иновативни решения за коли под наем и специфични продукти за всички клиенти на Air France, за подобряване на цялостното им пътуване. Нашето разширено споразумение с Air France и новото ни партньорство с HOP! ще доведе до допълнителни предимства, специално създадени както за пътниците, така и за авиопревозвача."

Патрик Александър, изпълнителен вицепрезидент Търговия, Продажби § Бизнес отношения на Air France-KLM, споделя: "Подписването на този ексклузивен договор с Hertz Corporation потвърждава ангажимента на Air France и HOP! да предложат на своите клиенти пътуване на високо качество. Марките на Hertz Corporation са чудесен вариант за нашите клиенти, които ще могат да продължат да се радват на изключителни коли под наем, продукти и отстъпки още четири години." 

Като част от споразумението за сътрудничество, пътниците на Air France ще получат до 15% отстъпка от цената на базова кола под наем на Hertz и до 10% намаление от цената на базова кола под наем на Thrifty и Firefly в световен мащаб.

Освен това, Hertz и Thrifty стартират следните специализирани продукти за коли под наем, за да отговорят на специфичните нужди на пътниците на Air France и HOP!:* 
• Без стрес: Кола под наем на Hertz с фиксирани цени през цялата година, безплатен допълнителен шофьор и неограничен пробег.
• За младежи: Елиминиране доплащането за наем от млади шофьори между 19 и 23 години, при наем с Hertz във Франция.
• За семейства: 15% намаление от цената на базова кола под наем на Thrifty, 50% намаление на детски седалки и безплатен допълнителен шофьор.

Членовете на Flying Blue могат да печелят по 100 допълнителни Мили всеки път при наем от Hertz, чрез интернет страницата на Air France. В допълнение, членовете Flying Blue Elite ще се възползват от програмата за лоялност Hertz Gold Plus Rewards® и предимствата да ползват допълнителни коли под наем в световен мащаб.

Пътниците на Air France в класа La Premiere ще бъдат специално посрещнати от представител за обслужване на клиенти Hertz в салона за пристигащи на летището и ескортирани до автомобила си под наем. Услугата е за летищата Шарл де Гол (Париж) и Схипхол (Амстердам).

* Специфичните условия за отстъпки и продуктите при поръчка на коли под наем са на разположение на www.hertz.com/airfrancepartnership

 реклама