Colliers International номинирана за най-добра консултантска компания

Номинацията е част от деветите годишни награди CEE Quality Awards 2011
по статията работи: Лиляна Бончева
Colliers International номинирана за най-добра консултантска компания
Снимка: Colliers International

На международното изложение за недвижими имоти MIPIM, проведено тази седмица в Кан, Colliers International бе номинирана за най-добра консултантска компания за 2011 за Централна и Източна Европа.

Номинацията е част от деветите годишни награди за качество на услугите в сферата на недвижимите имоти CEE Quality Awards 2011 и бе обявена на специално събитие, организирано с подкрепата на Financial Times. Colliers International е отличена за реализираните сделки през изтеклата година в категориите: капиталови пазари, офисни, търговски и индустриални площи. Наградите ще бъдат връчени на гала церемония на 17 април в хотел "Marriott” във Варшава.

За Colliers International

Colliers International е една от най-големите международни компании за услуги в сферата на недвижимите имоти с 12,500 служители в над 500 офиса в 61 страни. В България компанията работи от 1991 г. и е безспорен лидер на пазара на услуги в областта на недвижимите имоти. Понастоящем Colliers International в България представлява някои от най-иновативните и професионално планирани проекти във всички сегменти на пазара, включително офиси и бизнес паркове, търговски, логистични и индустриални площи, жилищни имоти. Последното годишно проучване на Lipsey Company класира Colliers International като втората най-разпознавана компания за недвижими имоти в света.

 реклама