GLOBUL подкрепя Mартин Чой през състезателен сезон 2014

През този сезон, асът на GLOBUL Racing Team е амбициран да повтори хеттрика си от титли в клас SST 1000, извоювани през 2011 г.
по статията работи: Данаил Казаков
GLOBUL подкрепя Mартин Чой през състезателен сезон 2014
Снимка: Globul

GLOBUL ще подкрепи най-успешния български мотоциклетист Мартин Чой и екипа на GLOBUL Racing Team за четвърта поредна година.

Отборът ще стартира сезон 2014 с участие в първия кръг от Европейския шампионат "Алпе Адрия" на 4 май в Италия. Програмата на Мартин Чой и съотборника му Михаил Иванов продължава със състезания от шампионатите на България и Източна Европа, първото от които е на 30 май на пистата край Плевен.

През този сезон, асът на GLOBUL Racing Team е амбициран да повтори хеттрика си от титли в клас SST 1000, извоювани през 2011 г. Чой ще се състезава с мотоциклет BMW S 1000 RR, който е реновиран и с нова цветова схема. Като част от споразумението за партньорство, запазената марка на GLOBUL присъства върху мотоциклетите и екипите на отбора.

"Щастлив съм, че отборът ми и аз имаме силната и решаваща подкрепа на GLOBUL, благодарение на която през миналите три сезона спечелихме общо пет престижни титли. Тази подкрепа ми дава увереност и засилва мотивацията ми за нови победи и първи места във всички състезания. Вярвам, че и през тази година с отбора ни ще дадем на GLOBUL много поводи за радост.”, заяви Мартин Чой.

Партньорството между GLOBUL и Мартин Чой датира от 2011 г., когато той стана шампион в клас SST 1000 на България, на Европа и на Източна Европа. В кариерата си до момента 30-годишният Чой има над 22 титли.

 

GLOBUL e търговската марка, с която Космо България Мобайл ЕАД предлага мобилни телекомуникационни услуги в България. Към края на 2013 г. GLOBUL има 4 милиона активни потребители, услугите на компанията са достъпни за 99,98% от населението на България и на 99,49% от територията на страната, а UMTS мрежата на компанията покрива 96,09% от населението на страната. От 1 август 2013 г. GLOBUL е част от Telenor Group – водеща телекомуникационна компания, която оперира в 13 държави в Европа и в Азия, и има 166 милиона абонати.

 реклама