Samsung поставя началото на нова ера в телевизията със своята продуктова линия за 2017  2

Компанията показа новата линия от висок клас QLED телевизори, както и моделът Frame
по статията работи: biznews.bg
Samsung поставя началото на нова ера в телевизията със своята продуктова линия за 2017

Samsung Electronics разкри нови детайли около своята първокласна серия QLED и Frame телевизори по време на световната им премиерa, която се състоя в емблематичния музей Лувър в Париж, затвърждавайки лидерската си позиция с въвеждането на нови стандарти при съвременните технологии в индустрията.

"Ние в Samsung се стремим да предоставяме на нашите потребители най-напредналите технологии, за да осигурим несравнимо визуално изживяване и забележителен дизайн, които допълват тяхното ежедневие”, каза ЕйчЕс Ким, президент на Visual Display Business към Samsung Electronics. "С високотехнологичен дизайн, смарт функции и невероятно качество на картината, нашата серия за 2017 година поставя началото на нова ера в телевизията”.

Samsung избра Париж, "градът на светлините", за мястото, където да представи "телевизорът на светлината", както бе наречен QLED телевизора на компанията заради способността му да осигурява оптимални нива на яркост и визуално изживяване. Мястото на събитието, Лувъра – известен със своята богата история в културата и изкуството – подчерта фокуса на Samsung върху концепцията за лайфстайл телевизор, представена от две изключителни изпълнения, QLED и Frame.

Представените QLED телевизори са разработени в съответствие с основните изисквания на потребителите в три направления - Q Стил, Q Смарт и Q Картина. При разработването на иновативния телевизор Frame, Samsung отново си партнира с Ив Бехар, доказан швейцарски дизайнер, за да предложи елегантен шедьовър, който безпроблемно се вписва в интериора на всеки дом.

1877814

Q Картина: Перфектна комбинация от светлина и цветове

Новият QLED телевизор използва Quantum Dot технология от ново поколение, благодарение на която е наличен прогрес на ефикасността на светлината, стабилността и разширена цветова гама. С нов метален Quantum Dot материал, QLED телевизорът адресира всички основни аспекти на качеството на картината, включително зрителния ъгъл, обема на цветовете, яркостта и ясния контраст. QLED телевизорът е първия в индустрията, който може да възпроизведе 100 процента от обема на цветовете, което е потвърдено от Verband Deutscher Elektrotechniker, една от най-големите научно-технически асоциации в Европа.

В допълнение, дълбоките нива на черното и яркият контраст в QLED телевизора осигуряват постоянно качество на визуалното изживяване, независимо от светлината в стаята. Потребителите могат да видят всеки отделен детайл, без загуба или изкривяване на цветовете, при нива на яркост от 1500 нита.

Q Смарт: Подобрено изживяване при домашното забавление

Smart Hub на Samsung вече предлага още по-интуитивно и комплексно изживяване, директно от QLED телевизора. Универсалното дистанционно на Samsung е подобрено, така че да поддържа още повече устройства и да предлага гласов контрол за повече ТВ функции /в зависимост от региона/. В комбинация с последното приложение Smart View, налично за Android и iOS, потребителите могат да се наслаждават на своя персонализиран SmartHub.

Услугата TV Plus предлага най-лесния и бърз начин при гледането на последните 4K филми и забавления. Новата музикална услуга също така позволява лесното търсене и идентифициране на песните от различни филми и телевизионни предавания.

1877818

Q Стил: Създаден да се впише във всеки дом

Тази година, Samsung представи нови елементи при дизайна, които могат да се впишат във всеки дом, независимо от интериора и разположението. Новият незабележим кабел решава проблема с бъркотията от кабели чрез еднокабелна система. Потребителите могат да използват само един единствен оптичен кабел, който обединява всички устройства и освобождава пространството, заемано преди от различни декодери и външни устройства.

Samsung представи и опцията "No-Gap Wall Mount”, с която разстоянието между телевизора и стената е по-малко от всякога, а процесът на инсталация трае едва 15 минути. Samsung предлага и разнообразие от елегантни стойки – Studio и Gravity, предназначени за потребителите, които предпочитат да не монтират своя телевизор на стената.

Frame: Нов поглед към телевизора

Samsung представи и още детайли за най-новата си иновация – Frame. Телевизорът се отличава с впечатляващ дизайн, изпълнен с артистичен подход, целящ да усъвършенства всяка стая или пространство.

Frame изглежда точно както изглежда една картина на стената, когато е включен режима Art Mode. Екранът на лайфстайл телевизора се трансформира в произведение на изкуството, позволявайки на потребителите да избират различни дигитални творби. С повече от 100 произведения на изкуството от 10 категории - включително пейзажи, архитектура, природа и други - всяко предпочитание може да бъде удовлетворено. Устройството се предлага с разнообразие от опции за художествени оформления и цветове, както и персонализирани аксесоари, включително сменяеми декоративни рамки и Studio стойка.

Frame телевизорът е оборудван с новия незабележим кабел на Samsung и опцията "No-Gap Wall Mount", позволявайки на потребителите да го закачат навсякъде в дома, без досадните кабели и жици.

1877816 
За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

 реклама