Societe Generale Експресбанк подарява Париж за 150-годишнината на групата

Четирима клиенти на банката ще сбъднат мечтата си да посетят френската столица в края на октомври
по статията работи: Данаил Казаков
Societe Generale Експресбанк подарява Париж за 150-годишнината на групата

Когато някой празнува своя рожден ден, обикновено е обсипан с подаръци… Societe Generale Експребанк обаче не е типичен юбиляр! Банката, която преди точно 15 години става част от международната група Societe Generale, подарява на своите клиенти възможността да се отправят на специално пътуване до Париж, за да отбележат 150-ия юбилей на Групата. Или накратко: двоен повод за празнуване, даващ шанса на четирима клиенти да получат специален подарък от самия рожденик.

"Ние от Societe Generale Експресбанк искрено вярваме и разбираме, че именно подкрепата на клиентите и тяхната вяра в нас са двигателят за развитието на банката. Ето защо решихме да направим специален подарък по случай 150-тата годишнина на SG Group, като предоставим възможността на четирима клиенти – двама дългогодишни и двама, избрани чрез игра на Фейсбук страницата ни, да посетят Париж и емблематични места в града, свързани с богатата история на нашата група”, сподели Деян Глешчич, Ръководител "Маркетинг и комуникации” в Societe Generale Експребанк.

Клиентите на банката могат да се регистрират в специално създадено за целта електронно приложение на корпоративната Фейсбук страница и да отговорят на 5 въпроса, свързани с историята на Societe Generale до 5-ти октомври.

Четиримата печеливши ще бъдат отведени до най-емблематичните туристически обекти на френската столица. Късметлиите ще посетят ключови за историята на Societe Generale Group места, сред които са първият и най-старият офис на банката, както и централната сграда на Групата, определяна като изключително архитектурно постижение. Сред дестинациите са включени разходка по бреговете на река Сена и посещения на Айфеловата кула и Лувъра. По време на престоя си печелившите ще се запознаят и с централния компонент от френския начин на живот – гурме културата, в подбрани парижки ресторанти и кафенета. Всички разходи за двупосочен билет със самолет, хотелско настаняване, посещения на забележителностите, както и транспортни разходи в града се поемат от банката.

Условията и подробностите за играта, както и програмата на пътуването могат да бъдат намерени на www.facebook.com/sgeb.bg

За Societe Generale Експресбанк

Групата Societe Generale Експресбанк е една от десетте най-големи финансови институции  в България. В нея влизат банката Societe Generale Експресбанк и нейните дъщерни дружества – Sogelease България, Societe Generale Факторинг и асоциираното й дружество – животозастрахователната компания Sogelife България. Заедно със своите 1 500 служители, Societe Generale Експресбанк се стреми  да предлага на клиентите си достъпни, гъвкави, качествени, иновативни продукти и услуги при изгодни ценови условия. Банката е носител на множество награди, сред които "Най-добра банка в България" от международното финансово списание Euromoney за 2012 г. Наскоро рейтинговата агенция Fitch Ratings потвърди дългосрочния рейтинг на Societe Generale Експресбанк - 'BBB+' със стабилна перспектива, който е възможно най-високия рейтинг, даван от Fitch на финансова институция в България.

 реклама