Victoria SPA с номинация на Световните Spa & Wellness Награди  3

Елитната верига "Виктория спа" влезе в топ 3 на спа центровете на Европа
по статията работи: Лиляна Бончева
Victoria SPA с номинация на Световните Spa & Wellness Награди
Снимка: ПРофайл

Spa & Wellness индустрията от цяла Европа, ще се събере в Лондон на единствената по рода си церемония за връчването на годишни отличия за най-добрите центрове за релакс в цяла Европа.

На Световните Spa & Wellness Награди от 21-24 февруари тази година се очакват над 700 гости. Сред номинираните за Най-добър SPA център е българската верига Victoria SPA и по-конкретно комплекса им в столичния хотел "Принцес".

Бизнесдамата Виктория Кесаровска е поласкана от номинацията и се надява, че на гала вечерта в Лондон ще чуе името на нейния SPA център като победител в категорията. Виктория спа участва в категория DAY SPA за Европа и се състезава с още 2 центъра - Ванила Айс, Ирландия, и Урбан спа, Испания. На гала церемония в Хилтън Лондон на 24 февруари ще се връчи статуетка на един от тези 3 центъра.

Сред останалите категории и номинации, ще се състезават хотели и СПА центрове като Mandarin Oriental, Six Senses и Кемпински, както и индивидуална собственост  като Les Sources де Caudalie и Lapinha Spa. Специализирано жури от експерти ще определи първите места.

 реклама