Български високопроходими автомобили за българските горски стопанства

За работата си в горските терени, те ще използват произвежданите от Литекс Моторс всъдеходи с марката Great Wall, модел Hover H5
по статията работи: Петя Бързилска
Български високопроходими автомобили за българските горски стопанства
Снимка: V+O COMMUNICATION

Български високопроходими автомобили ще помагат в работата на горските стопанства у нас. За работата си в горските терени, те ще използват произвежданите от Литекс Моторс всъдеходи с марката Great Wall, модел Hover H5. Kлючовете на 10 SUV автомобила бяха връчени вчера от министъра на земеделието и храните г-н Мирослав Найденов на Северозападно държавно предприятие, Враца, по време на откриването на "Седмицата на гората” 2012 в гр. Враца. Събитието беше широко отразено от местни и национални медии.

Новите коли предлагат всичко необходимо за работа на горски и пресечени терени – здрава и устойчива конструкция върху стоманено шаси, задвижване 4х4, просторно и удобно вътрешно купе, обемен багажник. Освен практичните си характеристики, Hover включва и много екстри в основния си пакет, които добавят комфорт при ежедневна употреба – автоматичен климатик, 4 електрически стъкла, фарове за мъгла, двойно-оптични фарове, автоматични светлини, датчик за дъжд и др.

 реклама