Два дни до официалното обявяване на първите изпълнители, които ще бъдат част от MTV presents VARNA BEACH

Най-голямото музикално събитие за 2017 г. в България
по статията работи: biznews.bg
Два дни до официалното обявяване на първите изпълнители, които ще бъдат част от MTV presents VARNA BEACH

Вчера започна финалното обратно броене на дните до анонсирането на първата група участници в MTV presents VARNA BEACH – най-голямото музикално събитие за 2017 г. в България. На 23 март 2017 г., четвъртък, точно в 11.00 часа, MTV ще обяви първите три чуждестранни и една българска звезди, които ще взривят сцената на варненския плаж с уникални изпълнения и невероятно шоу на живо. 
Освен анонсирането на 23 март 2017 г., очаквайте скоро допълнителна информация за останалите изпълнители, които последователно ще бъдат разкривани пред българската публика.

MTV presents VARNA BEACH ще се проведе на 15 юли 2017 г., събота. Ранните билети ще бъдат пуснати в продажба на 31 март 2017 г., в 10.00 часа. Невероятното събитие на живо ще бъде излъчено по MTV каналите в целия свят, като по този начин ще покаже най-доброто, което България може да предложи. 
Всички подробности можете да научите на Facebook страницата на събитието www.facebook.com/MTVpresentsVARNABEACH и на www.MTVvarna.bg.

За MTV
MTV е основният младежки развлекателен бранд в света. С глобален обхват, който достига до повече от половин милиард домакинства, MTV е културен дом на поколението Y, на музикални фенове и артисти, пионер в създаването на иновативно, печелещо награди съдържание за младите хора чрез телевизия, онлайн и мобилно съдържание.. Извън Съединените щати, MTV е част от Viacom International Media Networks, подразделение на Viacom Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), един от водещите световни създатели на програми и съдържание във всички медийни платформи.

 реклама