Завърши вторият уъркшоп в АРТ ХОТЕЛ СИМОНА  4

„Ефектът на пеперудата” предизвика талантите да покажат своите умения и събра погледите на всички минувачи
по статията работи: Теодора Пенева
Завърши вторият уъркшоп в АРТ ХОТЕЛ СИМОНА
Снимка: Арт Хотел Симона

Вторият уъркшоп, част от кампанията "Графити лято 2013" се състоя в събота, 20-ти юли между 11 и 19 часа върху част от фасадата на Арт Хотел "Симона". Акцията в подкрепа на графити изкуството привлече вниманието на всички минувачи.

Страхотните OSMcrew бяха едни от най-позитивните участниците. Даниел, Александър и Мария-Елена сътвориха прекрасна композиция с огромна пеперуда, която се вижда отдалече от всички живущи в квартала.

Task от L.O.V. crew също показа завидни умения. Той използва всяка част от пространството, която му бяхме отделили. Изрисува всички неравнини и се справи дори и с металната врата на гърба на хотела!

Най-младият участник в  кампанията беше 10-годишният Йосиф (Zak1) успя да научи много полезни неща от опитните графити райтъри. Bobi.In – нашият консултант в кампанията – му даваше насоки и му отдели специално внимание.

Андрей, a.k.a wytw0, се присъедини към райтърите, след като някои от обявените участници нямаха възможността да дойдат.

Междувременно в хотела се проведоха и интервюта с участниците  за предстоящия конкурс с награден фонд на 5-тия ни етаж. Талантите донесоха скиците си, сега трудният избор предстои.

Вече е в ход и изборът на участници за третият уъркшоп, който организаторите решиха да се проведе върху откритите пространства на покривната тераса на хотелът. Темата за третият уъркшоп, който ще се състои на 3 август тази година ще е

 "The roof is on fire...n’ ice”.

От височина 50 метра работата на райтърите и техните графити ще бъдат наблюдавани от целия пътнико поток по булевардите Константин Величков, бул. Иван Гешов и бул. Възкресение. Резултатът от тяхната работа ще е видим дори от високите етажи на Военно медицинска Академия.

Арт Хотел "Симона" кани всички почитатели на графити изкуството да се присъединят към  райтърите  на 3 август от 11 часа.

 реклама