Изложение за авточасти с много атракции в Международен панаир Пловдив

Международно стънтсъстезание ще нагорещи емоциите по време на шестото издание на "Косер експо"
по статията работи: Данаил Казаков
Изложение за авточасти с много атракции в Международен панаир Пловдив

Новости за оборудване на леки коли, мотоциклети и автосервизи ще бъдат показани на изложението "Косер експо 2014", която ще се проведе на 21 юни в Международен панаир Пловдив. Посетителите ще се забавляват с над десет атракции, обещават организаторите от фирма "Косер".

В палата 14 щандове ще имат повече от 40 известни световни производители, чиито изделия придсъстват на българския пазар, поясниха от компанията, която е сред водещите в този сектор. Изложителите ще демонстрират апаратура и резервни части за леки коли и мотоциклети, пълна гама инструменти и техника за автосервизи, като част от продуктите ще се предлагат на промоционални цени.

Посетителите ще имат възможност да се включат в игра със скутери, да пробват "Колелото на късмета", да участват в томбола с много награди и подаръци. Най-запалените могат да изпитат тръпката от високите скорости на симулатора за управление на мотоциклети и автомобили, а децата – да покарат картинг.

Дрифт клуб "Баня" ще сътвори истинско шоу с 15 коли. Сред тях са и три пистови автомобила с обща мощност от 2000 конски сили. Те ще бъдат управлявани от шампионите Румен Дунев, Костадин Машавелов и Калин Банчев.

Международно стънтсъстезание ще нагорещи емоциите по време на шестото издание на "Косер експо".

"Байк трейд клуб" е подготвил демонстрация с велосипеди, които ще прескачат хора и препятствия с височина над 1.20 метра.

Атрактивна ще е и надпреварата "Стронг мен", в която четирима атлети ще теглят автомобили и ще се състезават в дисциплината "Морски спринт".

Игра за механици се организира на щанда на Sealey. В програмата е включено и обучение за климатични системи на автомобили.

Конкурсът за "горещи момичета" ще излъчи Мис Косер експо 2014. За доброто настроение ще допринесе и музикалната програма с изпълнения на Владо Димов.

"Косер експо" ще се състои от 11.30 до 18.30 ч. в палата 14 и откритите площи край нея в панаирния комплекс в Пловдив.

 реклама