Логистичната компания “карго-партнер” първа подаде ръка на Хранителната банка

“карго-партнер” стана първата логистична компания, която подкрепи инициатива на Хранителната банка
по статията работи: biznews.bg
Логистичната компания “карго-партнер” първа подаде ръка на Хранителната банка

В дните преди Великден сътрудниците във фирмата показаха отговорното си отношение към обществото като се включиха в дарителската кампания "Добри в бизнеса, добри в обществото". Благодарение на техните усилия бяха събрани над 100 кг хранителни продукти. Те ще достигната до най- нуждаещите се - деца, лишени от родителски грижи за Великденските празници. По инструкции на Хранителната банка бяха събирани дълготрайни храни  като варива, консерви, брашно и олио. Транспортът на продуктите от офиса на фирмата до Хранителната банка беше организиран от логистичната компания, а доброволци се включиха и в товаро-разтоварните дейности. 

От ръководството на фирмата потвърдиха, че това е първата, но не и последна съвместна кампания  "За нас доброволческите инициативи са едно ново начинание. Ние, добре знаем, че трябва да сме с устойчива грижа към обществото през цялата година, но Великден беше един добър повод да стартираме. В бъдеще сме планували още подобни дейности, в които да бъдат  въвлечени всички карго-партнерци, защото не само бизнеса приемаме лично."споделя Антон Стойков – управител на фирмата.

За карго-партнер

"карго-партнер” е динамично развиваща се компания за транспорт и логистика, особено силна във въздушните и морски превози. Висококачественото оперативно обслужване, както и иновативните системи и решения, създават конкурентни предимства за нашите клиенти, чрез оптимизиране на товари и информационни потоци.
Компанията е основана преди повече от 30 години в Австрия и е генерирала печалба от 541 милиона евро и 2558 служители през 2016. На българския пазар фирмата работи от 2003г. и разширява постоянно пазарния си дял и заема лидерски позиции в логистичния сектор. 

 реклама