Международният детски форум „Little Miss & Mister Galaxy” 2017 отново в Банско  4

От 14-ти до 20-ти март за 7-ми път Банско ще посрещне гости от цял свят
по статията работи: biznews.bg
Международният детски форум „Little Miss & Mister Galaxy” 2017 отново в  Банско

От 14-ти до 20-ти март за 7-ми път Банско ще посрещне гости от цял свят за един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти "Little Miss & Mister Galaxy” 2017. Очаква се да пристигнат участници и международни директори от цял свят – Бразилия, .Южна Африка , Русия, Украйна, Армения, Унгария, Румъния, Индия, Макединия, Косово, Албания и разбира се от България.

.По традиция Международният форум се провежда с подкрепата на Община Банско, под патронажа лично на Кмета на града – Г-н Г. Икономов Организатор и лицензиант е Интерсаунд с президент Ирина Папазова, която е и председател на международното жури. Green life Ski & Spa resort Bansko за пореден път е официален хотел на конкурса.

Облечени в красиви униформи с логото на конкурса , щастливи деца от цял свят с различен цвят на кожата, с различни езици, но с еднаква любов към България и Банско ще огласят тесните старовремски улички на града с жизнерадостния си смях.

Програмата на участниците е изпъстрена със интересни събития - вечер на Нациите, Интервю с Международното жури, Талант Шоу, Модно ревю, среща с Кмета на гр. Банско, разглеждане на забележителностите на старинния град, и чаканото с нетърпение от всички – посещение на ски-пистите на най-големия зимен курорт на Балканите. Гостите от Бразилия, Южна Африка и Индия за пръв път докосват снега, емоцията за всички деца е невероятна. Тук се завръзват приятелства за цял живот, незабравими спомени и преживявания. Бивши участници се връщат отново и отново като членове на Международноо звездно жури, част от голямото семейство на "Little Miss & Mister Galaxy”.

Жителите на Банско ще имат възможност да се насладят на Шоу на талантите на участниците на 17.03.2017 от 17.30 ч. в залата на Народно читалище "Никола Вапцаров".

Финалният гала спектакъл "Little Miss & Mister Galaxy” 2017 ще се проведе на 17.03.от 17.30 часа на сцената на Народно читалище "Никола Вапцаров". В програмата ще вземат участие и самодейни състави от Банско. Уникален спектакъл, създаден с любов и възторг от щастливите деца, огласящи цяла седмица зимния курорт ще зарадва жителите му със чистотата на детските емоции, красотата на усмивките.

Входът и за двете събития е свободен.

 реклама