Надеждното представяне среща достъпността: дисплеи Philips от серии S и V

Разширяване на продуктовите линии S за бизнес и V за домашни офиси: ценни възможности и солидно представяне
по статията работи: biznews.bg
Надеждното представяне среща достъпността: дисплеи Philips от серии S и V

мстердам, 18-ти май, 2017 г. - MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на марката Philips за монитори, разширява своите продуктови линии S7 и V7. Те предлагат чудесна картина за организации и домашни офиси, където се търси ефективност на добра цена. V7 е началната линия, която предлага важни функции и продуктивност, а S7 включва и някои премиум възможности. Цялата гама S7 е изградена от 3 варианта с размер 21,5 инча и 3 варианта с размер 23,8 инча. V7 предлага още по-голям спектър от предложения – 2 варианта с размер 21,5 инча; 4 с размер 23,8 и 4 с диагонал 27 инча. И двете продуктови линии са снабдени с технологии, ориентирани към здравето на очите по време на продължително използване на екраните.

Качество, производителност и издръжливост

Мощните и лесни за употреба дисплеи S7 и V7 предлагат правилната комбинация от представяне, важни функции и достъпност. Те правят времето зад екрана по-леко и продуктивно, и щадят бюджета на потребителите в домашните офиси и организациите от публичния и частния сектор, вариращи от кол центрове до училища и библиотеки.

И двете линии дисплеи предлагат иновации, които подхождат дори на модели от високия клас. Моделите от серията S7 са създадени да впечатляват още от пръв поглед – с по-тънка рамка и колона на стойката, която създава изчистен, минималистичен вид и заема по-малко площ. Новите модели са "безрамкови" по три от страните си. Освен че изглежда добре, този изгладен дизайн е подходящ за приложения, където се налага два дисплея да бъдат доближени страна до страна: "свръзката" между тях е едва забележима, което създава впечатление за един голям екран с подобрена продуктивност. Със своята Full HD резолюция и широки зрителни ъгли, благодарение на IPS технологията, панелите и в двете линии предлагат чиста и ясна картина, дори при гледане отстрани. Позиционирането на дисплеите подлежи на настройка за максимален комфорт: стойката на моделите от линията S7 позволява те да бъдат накланяни, завъртани и настройвани по височина за постигане на най-подходящия ъгъл на наблюдение. Дисплеите от линията V предлагат опция за накланяне.

Потребителски функции за ефективност и добро здраве

Дисплеите от линиите S7 и V7 са създадени да се справят с предизвикателствата на редовното използване и предлагат подходящите функции, които помагат на потребителите да бъдат максимално продуктивни, толкова дълго, колкото е необходимо. Както отбелязва Артьом Хоменко, продуктов мениджър за монитори Philips за Европа в MMD: "Тези дисплеи са проектирани с набор от отличителни възможности, които да направят продължителното използване по-продуктивно.”

Всички модели от линията S7 предлагат иновативната технология SoftBlue LED. Проучванията сочат, че синята светлина, излъчвана от LED дисплеите, може да засегне зрението с течение на времето. SoftBlue е технология, вградена в хардуера на монитора, чиято цел е да предотврати този нежелан ефект. Без да компрометира качеството на цветовете и картината, SoftBlue намалява вредния спектър на синята светлина. V7 дисплеите притежават технология с подобен ефект – LowBlue light. Режимът LowBlue light е софтуерно решение, което намалява вредната синя светлина от LED подсветката.

Други функции, ориентирани към зрителния комфорт на потребителите, са EasyRead, която създава усещане за четене на дълги документи "като от хартия" и SmartContrast, която автоматично настройва цветовете и интензитета на подсветката в зависимост от съдържанието на екрана (оптималните настройки за електронни таблици, например, са много по-различни от тези за гледане на видео).

В съзвучие с нуждите на бизнес потребителите, дисплеите от линията S7 са снабдени с допълнителни възможности. Вградените стерео говорители осигуряват мултимедийно преживяване с чудесен звук за задачи като видеоконференции. Технологията Flicker-Free регулира яркостта и намалява трептенето за по-комфортно гледане.

1913964

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
www.mmd-p.com

 

 реклама