Нестандартна инициатива изненада пътниците на летище София

Стотици българи бяха поканени да споделят своите причини да изберат живот в чужбина, както и нещата, които ги връщат в родината
по статията работи: biznews.bg
Нестандартна инициатива изненада пътниците на летище София

"Защо избрах да живея и/или работя в чужбина?" , "Защо бих избрал да се върна в България?" - на тези въпроси отговориха днес пътниците, пристигащи и заминаващи на Терминал 2 на летище София.

Нестандартната инициатива е организирана от TELUS International Europe – аутсорсинг доставчикът, известен още като компанията на щастливите хора. С нея организаторите целят да застанат близо до потенциалните си служители и от първо лице разберат причините младите да избират пътя към чужбина пред живота в България.

"Останах приятно изненадан, че представители на големия бизнес се интересуват от нас и причините младите да напускат страната в търсене на перспектива за бъдещето"- сподели преминаващ на терминала пътник. "Разбира се, че имам много поводи да се върна – близките, приятелите и дома ми са тук. Това, което търся и което искам да открия в България са възможности за кариера и развитие." – добави той.

Подобни отговори преобладаваха на таблото, върху което пътниците записваха мотивите си. Очаквано, рационалните причини като възможност за по-добра реализация, висок стандарт на живот и добро образование, се сблъскаха с емоционалните – близостта със семейството и приятелите, домът, родината.

"Ние вярваме, че можем да предложим на търсещите развитие интелигентни българи баланса, който търсят и ще се радваме да докажем заедно, че да изградиш успешна международна кариера в България е напълно възможно." – споделиха организаторите и обещаха да разкрият още информация скоро.

За TELUS International Europe

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 3500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 35 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International, който е доставчик на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси с над 25 000 служители по целия свят - включително Канада, САЩ, Европа, Латинска Америка и Филипините.

За повече информация, посетете сайта на компанията: www.telusinternational-europe.com

 реклама