Открий нови възможности със Samsung Galaxy S8: смартфон отвъд рамките  2

Galaxy S8 предлага невероятен Инфинити Дисплей, свързана екосистема от услуги и интелигентен интерфейс
по статията работи: biznews.bg
Открий нови възможности със Samsung Galaxy S8: смартфон отвъд рамките

Samsung Electronics представи новия Galaxy S8 смартфон, който разширява границите на традиционните смарт устройства с помощта на своя безупречен хардуерен дизайн, предлагайки на потребителите нови начини за интеракция с техния телефон. С анонсирането на редица услуги и приложения, както и зашеметяващия Инфинити дисплей, Galaxy S8 осигурява нови нива на функционалност и удобство, разкривайки галактика от възможности.

"Samsung Galaxy S8 поставя началото на нова ера в смартфон дизайна и фантастични услуги, предлагайки изцяло нови начини за изживяване на света", каза ДиДжей Кох, президент на Mobile Communications Business, Samsung Electronics. "Galaxy S8 е нашата заявка за възвръщането на доверието на потребителите, като променя представата за възможностите за сигурност и бележи нов етап в смартфон историята на Samsung".

Открий и изживей повече

Galaxy S8 доразвива традицията на Samsung при създаването на изключителен дизайн и функционални устройства. Смартфонът се предлага с 5.8-инчов или 6.2-инчов Инфинити дисплей и изчистен безрамков дизайн, без бутони и с гладки заоблени форми. Компактният дизайн на Galaxy S8 позволява удобно управление с една ръка, докато предпазното Corning® Gorilla® Glass 5 покритие на предната и задната част на устройството осигурява защита и издръжливост, както и висококачествен завършек.

Гарантирано Galaxy качество

В допълнение към новите дизайнерски иновации, Samsung продължава да доставя авангардни технологии, включително:

  • Първокласна камера: Galaxy S8 е оборудван с подобрена 8-мегапикселова F1.7 предна камера със смарт автофокус и 12-мегапикселова F1.7 Dual Pixel основна, за невероятни снимки при слаба светлина, зуум и снимки без замъгляване, с подобрена обработка на изображенията.

  • Висока производителност: За по-голяма производителност и свързаност, Galaxy S8 разполага с първия в индустрията 10nm чип, осигурявайки повишена скорост и ефективност. Устройството поддържа Gigabit LTE и Gigabit Wi-Fi свързаност до 1 Gbps, за да могат потребителите бързо да свалят файлове, независимо от размера им.

  • Истинско забавление: Galaxy S8 е първото мобилно устройство сертифицирано от UHD Alliance като MOBILE HDR PREMIUMTM, позволявайки на потребителите да виждат невероятно ярки цветове и контрасти. В допълнение, Galaxy S8 предлага гейминг изживяване от следващо ниво със забележителна графична технология, както и пакет от игри, който включва популярни заглавия, някои от които се поддържат от Vulkan API.

  • Глобален стандарт при мобилната сигурност: Galaxy S8 идва със Samsung Knox, платформа за сигурност от висок клас. В допълнение, Galaxy S8 ще предлага богата гама от биометрични технологии, включително скенери за пръстови отпечатъци, ирис и разпознаване на лица, за да могат потребителите да изберат най-сигурния за тях биометричен метод за идентификация.

Galaxy S8 ще предлага фундаментални Galaxy функционалности, включително:

  • IP68 сертификат за устойчивост на вода и прах

  • Поддръжка на MicroSD карта до 256GB

  • Функцията Always Оn дисплей

  • Възможности за бързо и безжично зареждане

Нов начин за интеракция с вашия смартфон

Bixby е интелигентен интерфейс, който помага на потребителите да се възползват максимално от своето устройство. Новият Bixby бутон осигурява лесен достъп и навигация между услугите и приложенията с прости команди, активирани от глас, докосване, текст или изображение. Първоначално гласовата функция на Bixby ще интегрира няколко стандартни приложения и функционалности на Samsung, включително Камера, Контакти, Галерия, Съобщения и Настройки, като в близкото бъдеще възможностите му ще бъдат разширени с още приложения на компанията и външни разработчици. Възможностите за контекстуално разбиране позволяват на Bixby да предлага персонализирано съдействие въз основа на това, което интерфейсът научава за вашите интереси, състояние и локация.

Потребителите могат също да пазаруват, да търсят изображения и да получават детайли за местата около тях с помощта на технологията за разпознаване на изображенията на Bixby. С разрастването на своята екосистема, Bixby ще може да се свързва с различни устройства, приложения и услуги като универсален интерфейс.

Отвъд смартфон изживяването

Galaxy S8 предлага широко портфолио от продукти и услуги, надграждайки Galaxy изживяването от първокласна мобилна производителност и свързаност.

Galaxy S8 е съвместим с новия Gear VR с контролер, разработен съвместно с Oculus. Контролерът предлага лесно управление и навигация с една ръка и по-добра интеракция по време на движение при достъп до интерактивно VR съдържание. Galaxy S8 ще има възможността да се свързва с новата камера Gear 360 и да създава 4K 360-градусово видео и 15-мегапикселови снимки.

В допълнение, Samsung DeX е уникално решение, което превръща вашия смартфон в настолен компютър и предлага надеждно десктоп изживяване. Със Samsung DeX, потребителите могат лесно и бързо да достигат и редактират данни директно от смартфона си.

С навлизането на все повече IoT устройства на пазара и по-голямата сложност на свързаните мрежи, Samsung Connect улеснява управлението на умни устройства. Благодарение на Samsung Connect, потребителите могат по-лесно да активират IoT устройства чрез бърз тристепенен процес на конфигурация и да управляват всички свързани устройства чрез едно интегрирано приложение.

Нови високопроизводителни слушалки от AKG by Harman, предлагащи безкомпромисно качество на звука, се предлагат като аксесоар към комплекта. Тези слушалки се отличават с удобна хибридна форма, която пасва по-добре на ухото и ефективно намалява шума, и са изработени от специален материал, които не позволява заплитане.

Продажбите на Galaxy S8 в Европа, включително в България, ще стартират на 28 април. За най-нетърпеливите, от днес стартира и период за предварителна поръчка, който ще продължи до 19 април, 23:59часа. Всеки с предварителна поръчка ще получи своя Galaxy S8 до осем дни преди официалния старт на продажбите.

Устройството ще се предлага в два основни цвята - Midnight Black и Orchid Gray.

За допълнителна информация за продукта, моля посетете www.samsungmobilepress.com, http://news.samsung.com/galaxy или www.samsung.com/galaxy.

Samsung Galaxy S8 продуктови спецификации

 

Galaxy S8

Galaxy S8+

Операционна система

Android 7.0

Мрежа

LTE Cat. 16*

* Може да варира в зависимост от пазара и мобилния оператор

Размери

148.9 x 68.1 x 8.0 mm, 152g

159.5 x 73.4 x 8.1 mm, 173g

Процесор

Осемядрен (2.3GHz Quad + 1.7GHz Quad), 64 bit, 10 nm технология

 

Памет

4GB RAM (LPDDR4), 64GB (UFS 2.1)

*Може да варира в зависимост от пазара и мобилния оператор

Екран

5.8” (146.5mm)1 Quad HD+

(2960x1440), (570ppi)

6.2” (158.1mm)1 Quad HD+

(2960x1440), (529ppi)

1 Screen measured diagonally as a full rectangle without accounting for the rounded corners

Камера

Основна камера: Dual Pixel 12MP OIS (F1.7)

Предна камера: 8MP AF (F1.7)

Батерия

3,000 mAh

3,500 mAh

Бързо жично и безжично зареждане

Безжично зареждане, съвместимо с WPC и PMA

Разплащания

NFC, MST

Свързаност

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM

Bluetooth® v 5.0 (LE up to 2Mbps), ANT+, USB Type-C, NFC,

Локация (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

*Galileo и BeiDou може да са налични за избрани пазари.

Сензори

Акселерометър, барометър, сензор за пръстови отпечатъци, жиросензор,

геомагнитен сензор, Hall сензор, пулсoмер, сензор за близост,

RGB светлинен сензор, сканиране на ириси, сензор за натиск

Аудио

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB,

FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF

Видео

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM


За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

 

 реклама