Отличният дизайн на дисплеите Philips получи награда Red Dot 2017  3

Два извити монитора Philips спечелиха престижната награда Red Dot: Product Design
по статията работи: biznews.bg
Отличният дизайн на дисплеите Philips получи награда Red Dot  2017

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips monitors, обяви че два Philips монитора са получили награди Red Dot Awards за продуктов дизайн за 2017 г. И двата отличени дисплея са извити, което потвърждава фокуса на MMD върху комбинирането на усъвършенствано зрително преживяване с отличен дизайн. Наградите Red Dot, които всяка година привличат над 5000 кандидатури от над 50 страни, са едно от най-големите и престижни съревнования за дизайн в световен мащаб.

"MMD се посвещава на иновативните технологии, които лесно правят работата и игрите по-приятни за потребителите. Затова сме много развълнувани, че два от извитите ни дисплеи са впечатлили журито на Red Dot. Приемаме това като потвърждение на нашата стратегия и ще продължим да разширяваме нашата линия от извити монитори през настоящата година,” каза Щефан Зомер, директор "Маркетинг и бизнес управление" за Европа в AOC и MMD.

Red Dot победителите

Наградените дисплеи предлагат извит екран, който създава изтънчен поглъщащ ефект, обграждайки зрителната линия на потребителя. 34-инчовият LCD дисплей от X серията (349X7FJEW) перфектно комбинира функционалност с иновация, подобрявайки обгръщащото преживяване с ултра тънка рамка. CrystalClear, UltraWide Quad HD резолюцията с 3440 x 1440 пиксела и Ultra Wide-Color осигуряват отлични изображения в панорамен формат. Това прави монитора еднакво подходящ за работа и забавление.

32-инчовият дисплей от M серията (328M6FJMB) е проектиран за забележително представяне при домашните забавления, както и за спорадична игра. Той предлага CrystalClear Quad HD резолюция с 2560 x 1440 пиксела, комбинирана с AMD FreeSync и 144Hz честота на опресняване. В допълнение към това, моделът включва Ambiglow подсветка. Тази уникална функция създава ореол от светлина около стойката, която е синхронизирана с изображението на дисплея и създава дори по-голямо потапяне на играещия в интензивните сцени.

И двата монитора са снабдени с LowBlue режим и позволяват настройка на височината на екрана за по-здравословно използване. За повече информация относно наградите Red Dot, моля посетете http://en.red-dot.org/winners_product_design_2017.html.

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
www.mmd-p.com

 реклама