Партньорството на Samsung с Google Play Music гарантира първокласно мобилно музикално изживяване

Samsung стартира партньорство с Google Play Music, онлайн услуга за стрийминг и съхранение на музика, за да улесни потребителите си в откриването, слушането и споделянето на музика през своите любими устройства
по статията работи: biznews.bg
Партньорството на Samsung с Google Play Music гарантира първокласно мобилно музикално изживяване

Samsung стартира партньорство с Google Play Music, онлайн услуга за стрийминг и съхранение на музика, за да улесни потребителите си в откриването, слушането и споделянето на музика през своите любими устройства.

С дебюта на Galaxy S8 и S8+, Google Play Music* ще бъде музикална услуга и плеър по подразбиране във всички Samsung телефони и таблети с Android, представени през 2017 г.** Услугата позволява на потребителите да се наслаждават на безплатни радио и музикални препоръки, базирани на техните предпочитания, както и да откриват и да се абонират за различни подкасти.

В допълнение, Samsung и Google Play Music си партнират в разработването на ексклузивни функционалности за потребителите на гореспоменатите устройства. Те ще могат да съхраняват до 100 000 песни в своите онлайн колекции в Google Play Music, което е два пъти повече в сравнение със стандартната услуга.

С покупката на Galaxy S8, Galaxy S8+ или Galaxy Tab S3, потребителите ще получат и безплатен тримесечен абонамент за Google Play Music, който осигурява достъп до над 40 милиона песни, както и разнообразие от плейлисти за всяко настроение или повод. Също така, по време на този период потребителите ще имат достъп и до YouTube Red, за да могат да се наслаждават на видео клипове без реклами.   

*Наличността варира за различните държави. Повече информация за наличността на Google Play Music може да намерите тук.

**Наличността варира за различните пазари и мобилни оператори. Поддръжката за други устройства ще бъде разширена в бъдеще.  

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален информационен сайт news.samsung.com.

 

 

 реклама