Перфектна картина и удобство във всички приложения: Новият Philips Ultra Wide Color LCD дисплей  5

27-инчов Quad HD монитор, който комбинира производителност и елегантност
по статията работи: biznews.bg
Перфектна картина и удобство във всички приложения: Новият Philips Ultra Wide Color LCD дисплей

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на Philips Monitors, обяви нов 27-инчов екран от Е-линията, който предлага подобрена производителност и качество на образа за многообразните активности на домашните потребители. Със своята Quad HD резолюция, последно поколение Ultra Wide Color технология и поразителен дизайн за жилищните пространства, новият дисплей 276E8FJAB предлага кристални изображения и богати, живи цветове, които вдъхновяват креативността и създават истински реалистично зрително преживяване.

Вдига нивото на качеството в масовия клас

"От дисплеите в дома се очаква да могат много неща – хората ги използват за всичко от проверка на социалните медии и наваксване с работата до редакция на видео, стрийминг на мултимедия от различни източници и връзка с приятели и роднини навсякъде по света", коментира Артьом Хоменко, продуктов мениджър за монитори Philips за Европа в MMD. "Новият 27-инчов дисплей е част от обширна линия екрани, която е проектирана да прави всички тези неща и дори повече, като вдига нивото на качеството на картината и удобството при свързване, предлагайки на потребителите увереността да притежават продукт на топ производител на неустоима цена.”

Новият дисплей е идеален за потребителите, които търсят безупречна производителност и елегантен дизайн за жилищната си среда, тъй като предлага повече от стандартните функции и спецификации. Цветовата производителност е забележителна: с технологията Ultra Wide Color дисплеят поддържа по-широк отвсякога цветови спектър – 114% NTSC според CIE1976 и 132% sRGB според CIE 1931, което значително надвишава типичните стойности от 72% NTSC и 99% sRGB. Ultra Wide Color разширява обхвата на възприеманите цветове – функция, която прави дисплея ценен инструмент за дейности, които печелят от точното цветово възпроизвеждане, като онлайн пазаруване (купувачите виждат точния цвят на продуктите, които поръчват), както и редактиране на снимки и видео. В допълнение на своите цветови възможности, 276E8FJAB предлага Quad HD резолюция с 2560 x 1440 пиксела за кристално чисти изображения. Широкият панел предлага висока пикселна плътност за интерфейси като DisplayPort и HDMI, а изключително широките зрителни ъгли от 178 градуса правят възможно наблюдаването на екрана от почти всякакъв ъгъл.

Функции, които правят чудесното качество още по-добро

С набор от функции за автоматично оптимизиране на картината, дисплеят прави фини настройки на пресъздаването на образа за още по-добро зрително изживяване: технологиите Philips SmartContrast и SmartImage Lite анализират съдържанието на екрана и автоматично правят настройки в реално време на контраста, цветовете, остротата на изображенията и интензитета на подсветката, за да подхождат на това, което се показва на екрана в дадения момент. Технологията Flicker-free намалява до минимум риска от поява на умора в очите с ново решение, което регулира яркостта и намалява трептенето за по-комфортно гледане.

В съзвучие със своята универсалност, дисплеят предлага и отличен звук от два вградени стерео говорителя, които пресъздават кристално аудиото от видео клипове или разговори.

Тънка елегантност

Цялостната елегантност на дизайна превръща дисплея в стилно допълнение към всяка стая. Дизайнът е подчертан от стъкло от ръб до ръб и ултра тънки рамки, които създават усещане за непрекъснатост и увеличават зрителното поле като същевременно намаляват разсейването.

Новият модел от Е-линията Philips 276E8FJAB с препоръчителна крайна цена от 779 лв. с ДДС ще бъде наличен в магазините през май 2017 г.

Технически спецификации:

Спецификация

Philips 276E8FJAB

Тип LCD панел

IPS технология

Технология на подсветката

W-LED

Размер на панела

27 инча / 68.6 см

Съотношение на страните

16:9

Оптимална резолюция

2560 x 1440 @ 60Hz

Зрителни ъгли

178° (Х) / 178° (В), @ C/R > 10

Яркост

350 cd/m²

Изобразявани цветове

16.7 милиона

Цветови спектър (типичен)

NTSC 114% (според CIE 1976)
sRGB 132% (според CIE 1931)

Подобрение на картината

SmartImage Lite

Удобства

·         Вградени говорители: 3 W x 2

·         Kensington lock

·         Plug & Play съвместимост: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Свързаност

·         Входен сигнал: VGA (аналогов), DisplayPort 1.2, HDMI 1.4

·         Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

·         Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Стойка

·         Накланяне: -5/20 градуса

Устойчивост

·         Околна среда и енергия: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS, без живак и олово

·         Рециклируем опаковъчен материал: 100 %

Съответствие и стандарти

Одобрения на регулатори: CE Mark, FCC Class B,
TCO certified, WEEE, CECP, CU, EPA, RCM

Корпус

·         Цвят: Черно & оръжейна стомана

·         Покритие: гланц

 

За MMD

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. MMD ексклузивно маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. Чрез комбиниране на ценностите на марката Philips с производствения опит на TPV, MMD прилага бърз и фокусиран подход за лансиране на иновативни продукти на пазара. MMD обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. MMD работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи. Центърът за дизайн и разработки на компанията се намира в Тайван.
www.mmd-p.com

 

 реклама