Пловдивската индустрия е водач за Бизнес Оскарите  2

Инвеститорът Кепитъл Холдинг Груп с номинация от VIP Business Awards 2017
по статията работи: biznews.bg
Пловдивската индустрия е водач за Бизнес Оскарите

Пловдивската индустрия е водач в номинациите за Бизнес Оскарите 2017, съобщават организаторите от VIP COMMUNICATION.  Церемонията VIP Business Awards 2017, организирана за трета поредна година, ще обедини значимите постижения в икономиката ни на 9 март 2017 г. от 20 ч в зала Амбасадор на хотел Рамада Пловдив Тримонциум.

Наред с лидери в производството с международен пазар като БЕЛЛА България, Рефан и МАКСКОМ, сред номинираните е и един от най-мащабните инвеститори у нас - Кепитъл Холдинг Груп АДСИЦ. 
През последните години компанията изгради Capital City Center - луксозен мултифункционален комплекс от ново поколение, съчетаващ функционалност, високи технологии, атрактивност и комфортна среда. Capital City Center предлага една цялостна концепция на офис пространствата, умело съчетана с елитна жилищна и хотелска част и търговска зона – решение в духа на бъдещето. 
Capital City Center 2 е поредната инвестиция на дружеството -  предоставя офис площи от най-висок клас за световни фирми. Офис сградата предлага 10.000 кв.м офис пространство клас А, тип "open space”, съчетана с 1000 кв.м свободна кафе-ресторант зона на партерния етаж.
Pulse Fitness & Spa Plovdiv e първия и единствен по рода си фитнес клуб в града на тепетата. Общата му площ е 4000 кв.м, а клубните членове могат да се възползват от силова, кардио, спининг, стречинг зона, диетологичен кабинет, електро фитнес, протеинов и фреш бар, както и зали за групови занимания. Не на последно място е и огромният СПА център, в които ще откриете 12-местно джакузи, уникална мраморна парна баня, хималайска солна сауна и други.
Компанията е собственик и на Hotel Royal Spa Velingrad - е най-новият 4 звезден хотел във гр. Велинград. Създаден е с изискан дизайн и разполага със стандартни, луксозни стаи и апартаменти. На разположение на всеки гост е уютен лоби бар, ресторант, пура бар, лятна градина, фризьорски и козметичен салон, магазин, конферентна зала, игрален салон, билярдна зала, детски кът и електронни игри за деца. Хотелът предлага най – големия и модерен Спа център в България, както и фитнес с най-висок клас оборудване.

 Една от най-бързо развиващите се малки общини в България - Мирково, която успешно подпомага и бизнеса в региона, получи заслужена номинация от Бизнес Оскарите. 

За най-новия проект, финансиран от община Мирково по енергоефективни мероприятия за сградите на ОДЗ "Дора Габе", дейностите бяха възложени на фирми от региона. 

Общината успешно реализира и проекти за реконструкция и модернизация на инфраструктурата, с рехабилитация и възстановяване на пътен участък Долно Камарци – Пирдоп /Буново/ с. Буново, с. Смолско и реконструкция на водопроводната мрежа на с. Бенковски, община Мирково. Проектът е на стойност близо 5 млн. лв. Реализиран е и проект за рехабилитация и реконструкция на част от инфраструктурата на община Мирково, а стойността на проекта е около 4 милиона лв.

 

 

 реклама