Прайм Дистрибюшън е сертифициран партньор на Cisco Systems  2

по статията работи: biznews.bg
Прайм Дистрибюшън е сертифициран партньор на Cisco Systems

На 5-ти март 2017 година, Прайм Дистрибюшън ЕООД, съответно и computer-store.bg като част от нея, получи официален партньорски статут от Cisco System.

Това се случи след изпълнени множество успешни проекти ползващи продуктите на Cisco и след като част от инженерите и търговските ни консултанти преминаха сертификационната програма на производителя и успешно издържаха изпитите на финала.
По този начин Прайм Дистрибюшън придоби два Cisco партньорски сертификата "SMALL AND MIDSIZED BUSINESS SPECIALIZED PARTNER" и "CISCO SELECTED PARTNER".

Партньорството със Cisco е от стратегическо значение за компанията, предвид фокусът ни в работата с бизнес клиенти (Б2Б).
Получаването на тези сертификати добавя стойност към предлаганите от Прайм Дистрибюшън продукти и услуги, като гарантира на нашите бизнес клиенти качество и надеждност във всеки един етап от проекти свързани с консултиране, доставка, монтаж и пускане в експлоатация на Cisco оборудване.
В допълнение, както и до сега, партньорите на Прайм Дистрибюшън могат да се възползват от специалната ни програма за работа с бизнес клиенти (В2В), както и да разчитат на качествена следпродажбена поддръжка и сервиз.

Кои всъщност са Cisco Systems?  Cisco Channel Partner Program Certificate 2
Фирмата е един от най-утвърдените производители в световен мащаб на мрежови и комуникационни решения.
Продуктите на Cisco са наложени на пазара със своето качество, гъвкавост, надеждност и сигурност.
Марката има гъвкави решения и перспективни решения както за SMB сектора, така и за големите корпоративни нужди.
На Cisco доверяват много международни корпорации, банкови институции, организации от правителствения сектор и много други.

 реклама