Предстои откриването на City Center Sliven

Интересът към първия модерен шопинг център в града е много голям
по статията работи: Нели Минчева

City Center Sliven е първият и единствен модерен търговски център в Сливен, който предстои да бъде открит в следващите месеци. Неговото уникално разположение в самия център на града привлича отсега интереса, както на бизнеса, така и на потребителите.

Интересът към първия модерен шопинг център в града е много голям, като в момента се водят преговори с различни национални и международни брандове, сред които Виваком, Сибанк, Pierre Cardin, Hot Spot, DM и др. В Търговския център ще има и супермаркет, като интерес проявяват 4 големи хранителни вериги и една местна, активни преговори се водят с две от тях. Финансирането на Сити Център Сливен е осигурено и гарантирано, което е предпоставка за устойчивото му развитие.

City Center Sliven е разположен точно до централния градски площад на Сливен, непосредствено до сградата на Общината и главната търговска улица, и предлага отличен баланс от магазини, включващи хранителни стоки, техника, модни марки и аксесоари, ресторант, кафе-сладкарница, детски кът и много др. Централната топ локация, наред с перфектното изпълнение на стилната сграда безспорно ще превърнат комплекса в любимо място за пазаруване, развлечения и срещи в града.

City Center Sliven представлява стилен мултифункционален комплекс от затворен тип за търговия, услуги и развлечения. Търговският комплекс разполага с разгърната застроена площ от 7 000 кв. м, разпределена на 5 нива, свързани помежду си с ескалатори и асансьори. Комплексът предлага разнообразие от търговски площи под наем, обособени в 50 единици с площ от 5 до 1 400 кв. м. Ексклузивен консултант по отдаване на площите под наем е GVA Sollers Solutions.

Според Елена Унджиева, Мениджър "Ключови клиенти и проекти" в GVA Sollers Solutions, Търговският център предлага на своите партньори и наематели изключително гъвкави и работещи решения за всяка търговска дейност. Унджиева споделя, че има активен интерес от страна на бизнеса към наемане на търговски площи в City Center Sliven. "Довършителните работи по Търговския център вървят по план и съвсем скоро ще обявим датата на официалното откриване на комплекса", допълва тя.

Според специалистите City Center Sliven е единственият модерен търговски център в Сливен, който ще работи в града в следващите няколко години. Търговският потенциал на комплекса е отличен заради стабилния икономически растеж на региона, ключовото място на града, близостта до Автомагистрала "Тракия" и населението на регионалния център от 115 000 души.

Разпределението на търговските площи в City Center Sliven по нива е следното:

• Цялото сутеренно ниво е предвидено за хипермаркет за хранителни стоки.

• Партерът и първият етаж над него са определени основно за магазини за мода, обувки, бижута, бельо, козметика и др. търговски дейности.

• Вторият етаж над партера ще съчетава решения за семейството за дома. Магазин за техника, книжарница, детски магазини и др. са част от обектите на това ниво.

• На третия етаж ще присъстват ресторант, кафе и детски кът, всички използващи обща панорамна, озеленена тераса.

 реклама