С карта Vivaclub 30 души ще почиват безплатно в СПА Хотел Девин

Играта е достъпна до 27 август, включително
по статията работи: Петя Бързилска
С карта Vivaclub 30 души ще почиват безплатно в СПА Хотел Девин
Снимка: sxc.hu

Нова онлайн игра на VIVACOM изпраща 30 човека на релаксиращ уикенд в СПА Хотел Девин. Почивката включва две безплатни нощувки за двама, закуска, ползване на басейн, сауна и фитнес, както и 20% отстъпка от СПА процедурите, които хотелът предлага. Условията за участие са две – потребителите да притежават карта за лоялни клиенти на телекома – VIVACLUB, и да отговорят правилно на три въпроса.

Играта е достъпна до 27 август (включително) на корпоративния сайт на оператора www.vivacom.bg/devin, както и на официалната Facebook страница. От общата база данни с участници, които са отговорили вярно на всички въпроси, ще бъдат изтеглени 15 победители на случаен принцип.

За да играят за СПА уикенда, потребителите на VIVACOM не е необходимо да притежават реалния пластмасов носител на картата. Ако участникът няма издадена карта, но отговаря на дефиницията за лоялен клиент – т.е. ползва поне една абонаментна услуга на телекома през последните шест месеца и няма закъснели плащания - той може да я заяви напълно безплатно на 123 и да получи номера на картата си в момента на своето обаждане.

Точните правила на играта са публикувани тук.

 реклама