С лятната промоция на Овергаз пестите до 1000 лева за газификация

Офертата е за всички домакинства, които сключат договор и заплатят за присъединяване към газоразпределителната мрежа
по статията работи: Елица Елефтерова
С лятната промоция на Овергаз пестите до 1000 лева за газификация
Снимка: Булфото

До 31 август 2012 година всеки, който избере да се възползва от лятната промоция на Овергаз, няма да плаща такса за присъединяване към мрежата на компанията, както и ще може да се възползва от 30% отстъпка при закупуване на газов котел. Така цялостната икономия от началната инвестиция за газификация на едно домакинство може да достигне 1000 лева. 

Офертата е за всички домакинства, които сключат договор и заплатят за присъединяване към газоразпределителната мрежа, както и за доставка и монтаж на уред на природен газ от четири различни марки. Могат да се спестят до 30% от цената на газови котли, предоставя се ибезплатен седмичен програматор, с който можете да оптимизирате разхода си за синьо гориво.

Изчисленията показват, че в момента тричленно семейство, което ползва природен газ за битови нужди и отопление на жилище от 100 квадратни метра, плаща средно годишно 1350 лева. Ако за същите потребности се използва електричество, разходите надхвърлят 2161 лева. Това е годишна икономия от над 800 лева.

 реклама