Сътрудничество в подкрепа на бъдещето

System Alliance Europe става член на EcoTransIT World Initiative
по статията работи: Данаил Казаков
Сътрудничество в подкрепа на бъдещето

Посредством сътрудничеството си с EcoTransIT World Initiative (EWI) System Alliance Europe може да предложи на партньорите-спедитори изчисляване на емисиите от въглероден диоксид въз основа на индивидуални параметри не само при автомобилния транспорт, а също и при железопътния, въздушния и морския транспорт.

За изискванията на всяка от фирмите-партньори на System Alliance Europe се създава персонализиран интерфейс. Така фирмената база данни може да се попълва ефективно с цялата необходима информация за изготвянето на специфични доклади за околната среда, регионалното замърсяване и емисиите.

"Благодарение на членството ни в EWI можем допълнително да оптимизираме методите за изчисляване на вредните емисии в околната среда. С това активно сътрудничество подчертаваме значението на устойчивостта в транспортните услуги", казва Уве Майер, изпълнителен директор на System Alliance Europe.

Ралф Антес, проектен мениджър на EWI, споделя: "Чрез това сътрудничество предоставяме възможност на партньорите на System Alliance Europe да използват предимствата на общопризнатия модел за изчисляване в съответствие с DIN EN 16258 на EWI. Освен това, благодарение на тези допълнителни потребители, повишаваме степента си на известност, както и признаване на резултатите."

EcoTransIT Initiative е независима, промишлено управлявана платформа за спедитори, доставчици на логистични услуги и товароизпращачи. Целта е разработването и обслужването на глобален инструмент и метод за изчисляване на емисиите от 2 въглероден диоксид, както и оценката на въздействието върху околната среда в транспортния сектор. EWI се стреми към сътрудничество с научно-изследователски институти, неправителствени организации и други организации от логистичния бранш.

System Alliance Europe обединява компетентността на водещи средноголеми спедиторски компании. Ние предлагаме на клиентите европейска платформа за групажен транспорт посредством техния регионален партньор. Високите стандарти за качество, прозрачните процеси и надеждният транспорт се гарантират посредством организационни и информационно-технически директиви.

Още информация ще намерите на интернет-страница: www.systemallianceeurope.de.

 реклама