еasyJet и Booking.com сключват ново споразумение за хотелски услуги

Клиентите на авиокомпанията вече имат над 200 000 причини да резервират хотел чрез easyJet.com
по статията работи: Теодора Пенева
еasyJet и Booking.com сключват ново споразумение за хотелски услуги
Снимка: easyJet

еasyJet, въздушна транспортна мрежа № 1 в Европа, подписа ексклузивен договор за партньорство с европейския и световен лидер за онлайн хотелски резервации - Booking.com.

От април 2012 г., повече от 200,000 недвижими имота по целия свят ще бъдат достъпни за резервация от клиентите на еasyJet. С повече от 120 000 хотелски възможности в дестинациите на еasyJet, клиентите ще имат достъп до услугите за настаняване в Booking.com, чрез иновативен резервационен инструмент в уебсайта на авиокомпанията.

Питър Воец, маркетинг мениджър на easyJet за Австрия, Швейцария и Източна Европа, коментира: "Ние сме наистина щастливи да обявим нашето сътрудничество с Booking.com. То ще позволи на нашите клиенти в България да избират от широка гама възможности за водещи европейски хотели, с голяма гъвкавост и гарантирани към момента на покупка най-добри цени.

Както еasyJet, така и Booking.com, вярват в значението да предоставят на хората добавена стойност и услуга, която е лесна и достъпна, а това споразумение предлага точно това. Сигурни сме, че то ще бъде популярно сред нашите клиенти".

Споразумението между двете компании предлага специални резервационни опции като "Плати след твоя престой" и дава на потребителите, търсейки точното хотелско място, най-ниските гарантирани цени. Също така им предлага гъвкавостта да резервират онлайн хотел веднага, след като резервират своя самолетен полет или по всяко време преди тяхното заминаване - дори в същия ден на пътуване.

Пол Хенеси, Маркетинг мениджър в Booking.com заявява: "Радваме се да работим с еasyJet. Booking.com ще заинтригува клиентите на еasyJet да получат най-добрите цени за стотици хиляди хотели и настаняване по целия свят".

За easyJet:

easyJet оперира въздушно-транспортна мрежа №1 в Европа с водещо присъствие в топ 100 маршрутите и в 50-те най-големи европейски летища.

easyJet лети до повече от 600 маршрута между 131 летища в 29 държави. Повече от 300 милиона европейци живеят в рамките на един час разстояние с кола от летищата, до които лети easyJet - повече от всяка друга авиокомпания.

easyJet приема устойчивостта отговорно. Компанията инвестира в най-новите технологии, оперира ефективно и запълва повечето от своите места, което означава, че всеки пътник на easyJet е отговорен за 22% по-малко въглеродни емисии от всеки друг пътник на традиционна авиокомпания, ако летят по един и същ маршрут.

За Booking.com

С 15 години опит и над 3500 квалифицирани служители в 70 офиса по света, Booking.com е най-голямата световна агенция за онлайн хотелски резервации.

Booking.com B.V., част от Priceline Group (Nasdaq: PCLN), притежава и оперира Booking.com™, привличайки повече от 30 милиона единични интернет посетители всеки месец - както туристи, така и бизнесмени от целия свят.

Booking.com B.V. е основана през 1996 година и гарантира най-добрите цени за всеки тип недвижим имот - от малки независими хотели до луксозни 5-звездни комплекси. Сайтът на Booking.com е достъпен на 41 езика и предлага повече от 205,044 хотела в 165 държави.

С Booking.com, можете винаги да разчитате на:

  • Най-добрата цена – гарантирано
  • Над 12,000,000 реални хотелски мнения и съвети от гости на хотелите.
  • Уеб-сайт и грижа за клиентите на над 40 езика.
  • Без резервационни такси.
 реклама