Атанас Лазаров пред TEDx Youth@ACSofia - България е в сърцето ми

Един гражданин на света
по статията работи: biznews.bg
Атанас Лазаров пред TEDx Youth@ACSofia - България е в сърцето ми

Популярният експерт по комуникации и медии  Атанас Лазаров бе специален гост на глобалния форум  за конференции TEDxYouth@ACSofia, "Огнени идеи",организиран от Американския колеж в София и 17 годишния  Мазен Мазейд.Атанас Лазаров има зад гърба си 11 годишен опит в сферата на лайфстайл и модни събития.Собственик е на Агенция за публични комуникации ПРофайл.Носител на международния приз "Човек на 21 век" в областта на медиите и комуникациите и лично доайена в ТВ журналистиката Иван Гарелов,Адриана Цанева и Оля Ускова  връчват  статуетката му. В своята лекция г-н Лазаров посочи  11 вдъхновяващи примери от своята успешна кариера. Залата аплодира факта,че световно известния холивудски актьор Силвестър Столоун грее с българска усмивка,изваяна лично от д-р Венета Павлова, д-р Валентин Павлов и екип. Да направи малка България интерсна,популярна и атрактивна  туристическа дестинация в света е другата огнена идея на собственика на ПРофайл. В словото си Лазаров сподели успеха си и новината   за домакинството на страната ни на Световен конкурс за модели,в партньорство с румънския му колега Робърт Казан. През септември в Слънчев бряг ще присигнат модели  делегати от над 40 страни.
TED означава Technology, Entertainment, Design (Технологии, Развлечения, Дизайн). Концепцията е от 1984 г. с план това да бъде еднократно събитие, но през 1990 г. се превръща в годишна конференция за обмен на идеи, a през годините са говорили личности от световен калибър: Бил Клинтън, основателите на Google Лари Пейдж и Сергей Брин, музикантът от U2 Боно, писателката Исабел Алиенде, "ловецът на митове" Адам Савидж, Моника Люински, както и хиляди други

Кой е Атанас Лазаров  
Гражданин на Света. Носител на международния приз "Човек на 21 век".Собственик на Агенция за публични комуникации PRofile international. Консултира първото издание на модната седмица Sofia Fashion Week 2015 в EFE Хотел Маринела. От 22-25 май с круиз до Света гора и Порто Елеа отбелязва своята 11 годишнина.В  Банког,Москва,Кула Лумпур, Лондон,Валенсия,Букурещ,Люксембург и Кайро се пресичат и неговите служебни ангажименти.Продуцира престижните конкурси за красота "Мистър София",,Мистър България" и Top Model International of the world . Aвтор и основател  е на руския формат за България ,,Подмосковние вечера". Световно известните Low Deep T, д-р Енджи Касабие, Благой Георгиев са сред звездите с които Лазаров комуникира  всекидневно с лекота.


Линк към видео запис с речта на Атанас Лазаров:https://goo.gl/photos/MaS4tSG7rLUJWU4K6

 реклама